Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Alesimmarna

Följ

Alesimmarna

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Alesimmarna
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Alesimmarna
Adress Box 159
Postadress 44623 Älvängen
E-post kontakt@alesimmarna.se
Orgnr 863500-6359
Kontonr BG 5423-0073

Om Alesimmarna

Simklubben Alesimmarna arbetar för ökad simkunnighet samt en utveckling av simsporten. Detta sker genom träningsverksamhet inriktad mot tävlingssim.

Simklubben har ett brett spann av grupper och håller till i Skepplandas simhall, Ale kommun. Vi har nybörjargrupper från 5-6 år upp till tävlingssimmare. I de minsta gruperna lär vi oss allt från vattenvana till att börja med crawl och ryggcrawl, då vi vet att de flesta barnen inte har motoriken för bröstsim. Efterhand lär vi barnen de övriga simsätten för att göra dem redo för att åka ut och tävla. I dokumentet Upplägg Alesimmarna kan du läsa mer iutförligare hur upplägget är mellan de olika simgrupperna och vilka kunskaper barnen skall ha.

Simträningarna sker på söndagar förutom de som är med i tävlingsgrupperna A, B, C och D som även tränar andra dagar i veckan. För att se vilka dagar som gäller för respektive tävlingsgrupp, se mer under sektions-/lagsidorna.