• Alla till Häljarp imorgon.

Vi behöver er imorgon och vi hoppas på att vi är fler på plats än när Häljarp kom på besök i Asmundtorp. https://skanesport.se/2024/09/06/derbykollen-med-maya-waltersson-ett-lag-som-visar-vad-asmundtorp-star-for/ Damer för 12 dagar sedan 4kommentarer
  • AIF - Fortuna

Asmundtorps IF vs Fortuna 3-1 Vi gör en av våra bästa kämpar insatser idag. Vi kämpar som ett lag i 90 + minuter och sliter för denna vinsten. Det var otroligt varmt men vi fortsätter jobba i varje situation. En stor utveckling i rätt riktning om man jämför med vårens matcher. Vi vill berömma laget för att de håller huvudet kallt och fortsätter kämpa hela matchen. De var ingen lätt match idag, då vi efter 20 minuter får en skada som kräver ambulansvård och matchen avbryts i 45 minuter. Men tjejerna låter inte de påverka dem och är extra taggade när domaren blåser igång matchen igen. Idag tar vi en vinst för varandra och för vår skadade spelare. Sen vill vi bara skicka vår omtanke till motståndarnas målvakt som också åkte på en smäll och hoppas att hon snart är tillbaka igen. 2 Mål Nathalie Oltner 1 Mål Cajsa Elmberg Matchen lirare för dagen blev en hårt arbetande Emma Malmgren. Damer för 17 dagar sedan 0kommentarer