• Vinst i värmen, i vårsäsongens sista

Vinst i värmen, i vårsäsongens sista match 27-28 grader, inte mycket vind, lite lätt trötta och sega spelare innan match, vann till slut med 6-2 mot Bjärnum. Hade det inte varit för nr 11 i Bjärnum, och deras målvakt, hade det blivit väldigt många fler mål. Gräset var tjockt, Åhus hade dubbel uppsättning med spelare, så kunde orka lite bättre i de sista två perioderna. Det var jämnt [3-2] efter första 25 minuterna. Nu blir det sommaruppehåll, innan nya serier drar igång i augusti. Bilder från matchen F-2006 28 jun 2020 0kommentarer
  • Sista matchen innan sommaruppehåll

Sista matchen innan sommaruppehåll Åhus IF F14 möter Bjärnum GoIF/Farstorps GoIF/Hästveda IF [längsta namnet i serien] i säsongens sista match, hemma på Åhus I.P. KL 11:00, söndagen den 28e juni. Förra mötet i maj slutade med vinst 1-8 på bortaplan. Svajig start, men sedan stabil seger Bjärnum har flera spelare med rejält klipp i dojan, så det kan säkert bli en jämnare match denna gång. F-2006 10 jun 2020 0kommentarer
  • Säsongens bästa period grundade segern

Säsongens bästa period grundade segern Åhus IF ställde upp med spelare från tre ålderskullar [F06, F07 & F08]. Första perioden var nog säsongens bästa, där man spelade väldigt fins och gjorde fem mål, flertalet med inlägg in från kanterna. Andra perioden var lite mer grötig, för att återigen hitta det fina spelet i merparten av sista perioden. Till slut blev det seger med 7-5. Bilder från matchen F-2006 7 jun 2020 0kommentarer