• Jämn match igen mot Lönsboda, slutar med uddamålsvinst 1-2

Jämn match igen mot Lönsboda, slutar med uddamålsvinst 1-2 Bortsett från första perioden, var det väldigt jämnt [nu stod det bara 0-1 efter första]. Det blev mållöst i andra perioden, för att sedan sluta 1-1 i sista [totalt 1-2 i matchen] Båda lagen hade bud på flera mål i sista, men målvakterna fick gripa in och styra undan. Det blir returmöte på Åhus I.P. om en månad [siste september] Ny spännande match mellan två välspelande lag. Bilder från sista 25 minuterna F-2006 1 sep 2020 0kommentarer
  • Ett spännande slut som nästan nådde fram

Ett spännande slut som nästan nådde fram Efter två trevande perioder, där man förlorade bollar, var lite snälla, så stod det 2-6 efter två perioer. Åhus IF vann sista perioden med 3-0 och tryckte på ett pressat Wä för åtminstone en kvittering. Det gick nästan, men bara nästan... Bilder F-2006 19 aug 2020 0kommentarer