• Gruppspelet avslutat

Dagens sista match i gruppspelet spelades mot Högsäter. Första halvlek är vi inte med alls och efter räddning på mållinjen av Nedim och en sjuk räddning av Fredde där vi alla redan räknat mål så har vi ändå 0-0 i halvlek. Efter ett brandtal av Rickard och små justeringar blir matchbilden omvänd. Vi deltar och äger spelet på ett helt annat vis och kunde gjort både ett och två mål. Men målet kommer och Yonis får en fin passning av Emil som han förvaltar på bästa sätt efter att ha rundat målvakten. 1-0 blir slutresultatet. Vi slutar tvåa i gruppen och imorgon väntar Lilleström lag 2 i kvartsfinal. P-19 13 aug 2022 0kommentarer
  • Uppdatering gruppspel

Vi startade dagen med tidig match mot Grums/Nor. Vi spelar jättebra och har ett kraftigt spelövertag vilket resulterar i två mål genom ett fint genombrott på kanten av Mackan och ett jättefint inlägg från Vigor som Anton nickar in. Slutresultatet 2-0 Dagens andra match var mot Trollhättan. De bjuder upp till fint spel och tar ledningen med 1-0. Vi jobbar oss tillbaka genom ett mål på hörna. Amel slår en jättefin hörna och Salle kommer i en jättefin löpning och lyfter säkert en meter från marken och nickar stenhårt helt otagbart i mål. I slutet av sista halvlek får Trollhättan en frispark i farligt läge. De sätter den i krysset och fastställer slutresultatet till 2-1. Nu återstår en match i gruppspelet P-19 13 aug 2022 0kommentarer
  • Premiär i Färgelanda cup

Då var P06 på cupäventyr i Dalsland och Färgelanda cup. Första matchen stod norska Lilletröm för. Efter att de fått en enkel straff som de sätter så jagar vi i underläge. I paus så har vi ett bra snack och först gör Karl reducering till 1-1 och sedan fastställer Hugo slutresultatet till 2-1. Alvesta är laget med mest bollinnehav och ju längre matchen går. Slutresultatet är helt rättvist! Imorgon forsätter seriespelet. P-19 12 aug 2022 9kommentarer