• 💚| HOVSHAGA BORTA!

Imorgon Ă€r det dax att hoppa upp pĂ„ hĂ€sten imorgon och vi har en tuff bortamatch framför oss mot Hovshaga AIF, matchstart 19:00 pĂ„ hagavallen! Vi ses!💚 Herrar för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • 💚| MATCHDAG!

IkvĂ€ll kliver vi in i Toyota Cup, motstĂ„ndare Ă€r division 6 laget Urshults IF som tilldelas 3 straffar i första halvlek pĂ„grund av att det skiljer 3 divisioner!💚 Matchstart 18:30 pĂ„ Urdavallen i Urshult! Herrar för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • 💚| OAVGJORT MOT SILLHÖVDA!

GĂ„rdagens match slutar 1-1, dĂ€r vi förtjĂ€nar att ta med oss alla 3 poĂ€ng efter ett klart övertag i 90 minuter. Vi skapar lĂ€gen för att vinna matchen, men nĂ€r vi inte sĂ€tter vĂ„ra chanser sĂ„ vinner vi inga matcher. Sillhövda gör matchens första mĂ„l redan i 8’ minuten efter en nickskarv pĂ„ en frispark dĂ€r vi inte Ă€r pĂ„kopplade nog och lĂ€mnar en spelare fri i straffomrĂ„det som kan skarva bollen in i mĂ„l!💚 Vi fĂ„r in en tidig kvittering i andra halvlek och ligger dĂ€refter pĂ„ och skapar chanser för att vinna denna matchen dĂ€r vi bland annat missar öppet mĂ„l samt blir rĂ„nade pĂ„ en straff i den 89’ matchminuten dĂ€r alla ser och hör kontakten utan domartrion..💚 VĂ„rat mĂ„l gör Liam Andersson, ska Ă€ven tillĂ€gga att Lunkan stĂ„r för en straffrĂ€ddning efter cirka 70 spelade minuter.💚 Innan matchen hölls en tyst minut för den tidigare mĂ„lvaktslegenden Göran Hagberg som representerat Svenska landslaget under tvĂ„ stycken vĂ€rldsmĂ€sterskap. Efter sin spelarkarriĂ€r har han varit engagerad som ledare i Alvesta GIF.💚 ?| NĂ€sta match möter vi divison 6 laget Urshults IF i Toyota Cup, den matchens spelas pĂ„ mĂ„ndag pĂ„ bortaplan klockan 18:30 pĂ„ Urdavallen. Herrar för 9 dagar sedan 0kommentarer