• 💚| MATCHDAG!

Idag Ă€r det dax att vĂ€nda pĂ„ vĂ„r tuffa inledning, idag rullar bussen till Hejan för att möta Saxemara IF dĂ€r vi har goda minnen frĂ„n i höstas nĂ€r vi sĂ€krade vĂ„r uppflyttning till division 3!💚 Matchstart 13:00, hoppas vi ses!💚 Herrar för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • 💚| MATCH PÅ LÖRDAG!

PĂ„ lördag Ă€r det match igen, denna gĂ„ngen borta mot Saxemara IF pĂ„ Hejan, dĂ€r vi har goda minnen sedan kvalet i höstas!💚 Matchstart 13:00!💚 Herrar för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • 💚| TUFF FÖRLUST!

IgĂ„r spelade vi match mot Lindsdals IF dĂ€r bortalaget tyvĂ€rr vara numret för stora för dagen dĂ€r dom gick segrande ur striden med 3-2. En match som vi börjar bra och gör 1-0 redan efter 9’ spelade minuter utav Liam Andersson efter en hörna som slogs av Filip Karlsson. Vi fortsĂ€tter rĂ€tt bra och första 20 minuterna innan vi kommer in i en svacka som kostar oss. Sista 25 minuterna i första halvlek gör gĂ€sterna 2 mĂ„l, vilket blir en uppförsbacke! Fem minuter in i andra halvlek fĂ„r gĂ€sterna en frispark som dom förvaltar i högsta grad dĂ€r dom gör 1-3, tungt! Men vi gav oss inte och vi fĂ„r in reduceringen i matchminut 62’ efter fint kombinerat spel av Oliwer Engberg och Carl Åhman som Ă€r sist pĂ„ bollen. DĂ€refter kommer vi aldrig nĂ€rmare men vi har ett par chanser till som med lite tur studsar rĂ€tt, men inte denna gĂ„ng!💚 ?| NĂ€sta match spelas borta mot Saxemara IF pĂ„ Hejan, matchstart 13:00 pĂ„ lördag! Nu vĂ€nder vi detta tillsammans💚 Herrar för 14 dagar sedan 0kommentarer