• Vinst och 2:a platsen i serien säkrad

Vinst med 4-1 mot Bor idag. Idag gör vi 90 bra minuter mot seriens etta. Vi visste att de har ett av seriens bästa mittfält och att de ofta får styra matcherna. Idag tar vi kampen med dem och ger dem ingen tid att att styra. Första halvlek är ett ställningskrig där vi är snäppet bättre så det var surt när de gjorde 0-1 i min 36. Vi hade lägen att göra 1-2 mål i första men det ville sig inte riktigt. Andra halvlek tar vi över mer och mer och får även utdelning. Elin fyller på bra från mittfältet och får göra både 1-1 i min 59 och 2-1 i min 62. Efter det tar vi över mer och mer och i min 84 gör vi 3-1 via Emmie. På en fast situation kan vi sedan fastställa slutresultatet till 4-1 via Julia. Matchens lirare blev Cissan 🌟 Damer 25 sep 2022 0kommentarer
  • Årets sista derby och en riktig femetta!

Idag åkte vi till Moheda och årets sista derby som slutar med vinst 5-1. Likt sist hade de ett bra mittfält och första 10 min fick en av deras spelare styra på mittfältet rätt ostört. Vi gjorde då lite förändringar och lyckades stänga ner henne vilket gav oss övertaget. Vi blandade lågt med högt idag men hade ändå kontroll på matchen. Tove forsätter vara glödhet och gör idag 3 av våra mål. Julia M gör comeback och visar att hon fortfarande kan göra mål, 2 idag. Emmie får hoppa in i målet igen pga skador på våra målvakter och tar allt hon ska ta 🙌 Damer 17 sep 2022 0kommentarer
  • Kommunderby och 3 poäng!

Idag möte vi Grimslöv/Vislanda och matchen slutade 5-0 till oss. Första halvlek är vi verkligen inte bra. Vi är en meter efter i närkamperna, passen sitter bakom eller rätt på deras spelare. Trots det lyckas vi göra 1-0 via Tove. 1-0 står sig i första halvlek. I andra halvlek tar vi tag i spelet. Vi vinner närkamperna, vi passar bollen och målchanserna avlöser varandra. Slutresultatet blir 5-0 till oss 🙌 Tove gör idag 4 mål och passar även fram till Wilmas mål. Första halvlek glömmer vi nu och tar ist med oss andra inför uppladdningen av nästa match nu på lördag. Det blir höstens andra kommunderby och MOHEDA/Hjortsberga är motståndarna. Matchen spelas i Moheda kl 12:00. Kom gärna och heja på 😊 Följa oss gärna på Instagram på alvesta_dam där kan ni även se några av dagens mål. Damer 13 sep 2022 0kommentarer