Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AFC Eskilstuna U15

Följ

P-15

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 3 sep Kristjan Gudmundsson Larsén

  God kväll. Inför helgens match som dök upp plötsligt mot Karlstad Söndag kommer Love antagligen behöva skjuts ifall inte busstransport anordnas. Tack på förhand.

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 maj Niklas Karlsson

  Subventionerad bussresa till cupfinalen mot Häcken.
  Supporterklubben anordnar tillsammans med Tuna Trafik en gemensam bussresa till cupfinalen mot BK Häcken på Bravida Arena. En match som vid seger innebär avancemang till Europa League-kval. Ditt stöd behövs på plats! AFCs ungdomsledare och spelare betalar endast 250 kr/person (Ord. Pris 350 kr). Ange koden ”AFCCup100” i kassan.
  Anmäl dig till bussresan nu via följande länk: https://www.tunatrafik.se/resor/supporter-buss
  - Boka senast tisdag 28 maj
  - Avresa: Torsdag 30 maj kl. 08.00 från Pitcher´s
  - Matchstart: kl. 15.00
  - Souvenirer finns att köpa på bussen
  - Matchbiljetter köper du här (sektion C rekommenderas):
  - https://www.ticketmaster.se/event/545143

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj Halsho Gomei

  Glömde skriva att matchen spelas på Årsta IP, det ligger söder om Södermalm

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj Kristjan Gudmundsson Larsén

  Finns det plats till alla kallade? Love var inte på träning och vet inte upplägg. Kanske först prioritera så att alla spelare får plats?

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj Halsho Gomei

  Hej alla, vi har snackat med grabbarna och det är tyvärr väldigt dåligt med plats till matchen imorgon. Det är helt fullt i alla bilar, där 3 spelare till och med ska åka buss till Strängnäs där dom hoppar in med Ryad och Philip. Alla spelarna är informerade om detta. Tyvärr blev det så när det är en så tidig match på en vardag.

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj Sanna Bengtsson

  Hej! Vi undrar var matchen spelas? (så vi hittar rätt) Carlos och pappa kan åka med oss (Nils och Nils pappa)

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj Samir Isio

  Hej alla föräldrar. Är det någon som har plats för en spelare och en förälder med sig i bilen. Isafall är vi väldigt tacksamma om vi får åka med någon. Tillkommer det några kostnader så är vi beredda för det / carlos pappa

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 maj Kristjan Gudmundsson Larsén

  Hej Föräldrar. Ikväll efter träning när Love gick tillbaks till omklädningsrum så visade det sig när han kom in at hans svarta North Face väst och RL Zip var borta och att antagligen någon har norpat dessa. Omklädningsrum har varit låst och dom enda förutom vårat lag som haft tillgång till detta har varit P03. Tydligen har det varit någon som tagit dessa saker och lämnat mobiler etc för att dessa är lätt att spåra. Ser ni eller hör något så är vi ytterst tacksamma om ni hör av er. Polisanmälan är gjord från vårt håll. AFC säger att det är många nycklar i omlopp till dessa rum, så kanske inte våra killar skall lämna kläder eller värdesaker av kvalitet i rummen ifall någon är klåfingrig. Love är jätteledsen över detta eftersom dessa saker sparade han ihop till själv och vi som föräldrar tycker att detta är så ledsamt inom en fotbollsklubbfamilj :(

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 maj Osam Abassi

  Hej föräldrar. I utbildningssyfte och för grabbarnas skull tänkte vi i ledarstaben börja med videoanalyser. Riktigt bra för killarnas utveckling.
  Så min fråga är ifall någon skulle kunna tänka sig att filma några matcher. Tänkte att vi kan hjälpas åt med det.

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 maj Sanna Bengtsson

  Vi har två platser lediga i vår bil.

  Rapportera

  Rapportera