• Ingen frid när Mariefred kom på besök

En tung förlust blev det på lördagskvällen vid mötet med IFK Marifred. Dock började det bra och vi tog ledningen i fjärde minuten. Målet kom i och för sig lite överraskande efter ett klart spelövertag från motståndarna. Och i den sjunde minuten kom reduceringen till 1-1 som stod sig perioden ut. Andra perioden fortsatte med ett Mariefred som ångade på och det var endast Kenneth i mål som stod att känna igen. Han höll oss kvar i matchen en lång stund men måste till slut släppa in puck efter puck. Camelerna blev helt stillastående när Mariefredarna for runt som om de hade tränat flera gånger i veckan hela säsongen. Nu ska de till ett under om vi ska kunna vinna den här serien i år. Då krävs det att Mariefred förlorar sina två återstående matcher och att Gnesta vinner mot Mariefred med uddamålet. Camelen, med en målskillnad på -8, måste också vinna mot Mariefred i sista matchen med minst 13-0. Matchresultat: ACC-IFK Mariefred 1-4 (1-1, 0-3) Mål: 1-0 Patric Jakobsson, ass Magnus Landell Skott: ACC 19, IFK M 38 Utvisade: ACC 0 min, IFK M 4 min Antal spelare: ACC 10 +1 mv, IFK M 10 +1 mv AC Camelen 10 mar