• ACC+35 släppte ankaret och vann mot Haninge Anchors

Haninge Anchors leder serien fortfarande efter lördagsmatchen men Camelen har en match kvar vilket kan innebära att Camelen tar hem seriesegern. Matchen inleddes med lite farligheter från båda håll. Snyggt uppspel från egen zon av Peje i sjätte minuten, hittade Molitor mitt i slottet som gjorde en tunnel på Anchors målvakt. Anchors kom igen och i nionde minuten kvitterade de till 1-1. Ett mål som Kenneth inte kan lastas för, Många spelare i trafik framför honom skymde sikten totalt. I tolfte minuten ökade Pejje på, i powerplay, med 2-1 genom en passning från Kenneth och Olle. Efter en hård press när Anchors hade två man på utvisningsbänken kunde Jocke öka till 3-1, passnig från Wallentin. Camelen lyckades sen göra 4-1 med en man utvisad. Övling stack iväg i full speed på Wallentins passning och kom ensam mot två Anchors och blev felaktigt tacklad och kunde liggande på isen se när Wallentin snappade upp pucken och satte den på målvaktens högra sida, strax över benskydden. Pejje hade sedan ett friläge snyggt framspelad av Molitor men målvakten räddade skottet. Molitor fick också några frilägen men deras målvakt räddade. Sista målet kom 19:59. Camelen hade en man utvisad och deras ytterforward fick helt plötsligt fri väg på högerkanten och kunde helt ensam med Kenneth sätta 4-2. Bästa spelaren är svår att utse men Kenneth gjorde som alltid en helgjuten insats. Strongt av Jocke och Erik att ställa upp med så kort varsel. Erik hade på lördagsförmiddan dessutom genomfört en rep-övning. Målvakterna i bägge lagen drog på sig varsin utvisning, Delay of game. Regeln lyder: en målvakt får inte spela pucken utanför det definierade området bakom den förlängda mållinjen. En målvakt som spelar pucken bakom förlängda mållinjen och utanför det definierade området ska ådömas mindre straffet för Delay of game. Den avgörande faktorn för bedömningen är puckens placering. Mindre straffet ska inte utdömas om målvakten spelar pucken utanför det definierade området bakom förlängda mållinjen samtidigt som målvakten har kontakt med målområdet med minst en skridsko. Mindre straffet ska inte utdömas om målvakten spelar pucken och samtidigt har skridskokontakt med målområdet. Den är inte lätt att vara målvakt. +35 19 mar 2023
  • Ny triumf för +35, vann mot BOO med 8-4

En bra match med två bra lag. Mycket hockey, många mål och få utvisningar. Lite trevande i början men Wallentin fick en genial passning från Rönna och kunde helt fri med målvakten göra 0-1. BOO kvitterade efter lite slarv i Camelen med ett skott i Kenneths vänstra stolprot. Vid 10.27 lyckades Peje snyggt skarva in ett skott från Opus till 1-2. I andra perioden ökade Camelen sin ledning genom ett vackert uppspel som startade med Wallentins passning till Rönna som listigt i sin tur, passade sarg backåt till Oscar som avancerade och mitt i slottet kunde dra in 1-3. Här kändes det som att segern låg Camelen närmast. Men BOO kom tillbaka. Samtidigt blev det lite lojt i Camelens försvar. BOO inte bara reducerad utan tog också ledningen med 4-3, Camelen kvitterade deras 4-3 mål snabbt. Det tog bara 15 sekunder. Peje lyckades fånga upp en missad bakåtpassning i deras zon och helt plötsligt var det tre Cameler mot en BOO-spelare som snurrades upp, Oscar lurade målvakten och kunde snyggt lägga in 4-4. Nu hade Camelen fått vittring och 4-5 kom efter tio sekunder genom ett bra förarbete av Oscar som med ett pass till Hallam säkert satte pucken lågt nere vid målvaktens vänstra stolpe. Sen hade Camelen tagit över matchen. Oscar åkte ut på två minuter för slagskott men det hjälpte inte BOO. Camelen ägde ändå isen och Peje kunde spela sig fri och gjorde inget misstag vid 4-6. Övling ökade på till 4-7, passning Hallam. Sista minuten tog BOO ut sin målvakt men det hjälpte föga. Leback passade till Peje som i eget majestät kunde sätta sista målet ikväll, 4-8 Mål: 0-1 Fredrik Wallentin, ass Fredrik Rönnmark 1-2 Patric Jacobsson, ass Oscar Hagberg, Johan Leback 1-3 Oscar Hagberg, ass Fredrik Rönnmark, Niklas Andersson 4-4 Oscar Hagberg, ass Patric Jacobsson 4-5 Patric Jacobsson, ass Dennis Hallam 4-6 Patric Jacobsson, ingen ass 4-7 Anton Övling, ass Dennis Hallam 4-8 Patric Jacobsson,ass Niklas Andersson, Johan Leback Skott: ACC 29, BOO 33 Utvisning:ACC 2 min, BOO 2 min Antal spelare: ACC 9 + 1 mv; BOO 9 + 1 mv +35 17 mar 2023
  • Referat: Boo Hockey - AC Camelen +35 16 mars 2023

En bra match med två bra lag. Mycket hockey, många mål och få utvisningar. Lite trevande i början men Wallentin fick en genial passning från Rönna och kunde helt fri med målvakten göra 0-1. BOO kvitterade efter lite slarv i Camelen med ett skott i Kenneths vänstra stolprot. Vid 10.27 lyckades Peje snyggt skarva in ett skott från Opus till 1-2. I andra perioden ökade Camelen sin ledning genom ett vackert uppspel som startade med Wallentins passning till Rönna som listigt i sin tur, passade sarg backåt till Oscar som avancerade och mitt i slottet kunde dra in 1-3. Här kändes det som att segern låg Camelen närmast. Men BOO kom tillbaka. Samtidigt blev det lite lojt i Camelens försvar. BOO inte bara reducerad utan tog också ledningen med 4-3, Camelen kvitterade deras 4-3 mål snabbt. Det tog bara 15 sekunder. Peje lyckades fånga upp en missad bakåtpassning i deras zon och helt plötsligt var det tre Cameler mot en BOO-spelare som snurrades upp, Oscar lurade målvakten och kunde snyggt lägga in 4-4. Nu hade Camelen fått vittring och 4-5 kom efter tio sekunder genom ett bra förarbete av Oscar som med ett pass till Hallam säkert satte pucken lågt nere vid målvaktens vänstra stolpe. Sen hade Camelen tagit över matchen. Oscar åkte ut på två minuter för slagskott men det hjälpte inte BOO. Camelen ägde ändå isen och Peje kunde spela sig fri och gjorde inget misstag vid 4-6. Övling ökade på till 4-7, passning Hallam. Sista minuten tog BOO ut sin målvakt men det hjälpte föga. Leback passade till Peje som i eget majestät kunde sätta sista målet ikväll, 4-8 +35 17 mar 2023 0kommentarer