• Välkommen till Wings, Alex Ek!

Varmt välkommen till Wings, Alex Ek! Alex är en rutinerad spelare som förra säsongen spelade i Huddinge, med totalt 247 matcher i Hockeyettan. Han har även representerat Dalen, Visby/Roma, Vallentuna och Nybro! I en kort intervju säger Alex: ”Det ska bli väldigt kul att spela i Wings nästa säsong. Känns som den klubben jag mötte mest genom ungdomsåren så det ska bli att skapa positiva minnen från pinbackshallen. Jag har haft bra samtal med Björn och litar mycket på hans värderingar kring hockeyn. Min agent (Oscar Fröberg) sålde in klubben bra så då var det inte mycket att fundera på för egen del!” https://www.eliteprospects.com/player/180172/alex-ek #wingshc #hockeyettan #sigtunakommun Marcus Vilson Wings A-lag 4 mar 1kommentar
  • Förlust 2-3 mot Clemensnäs i sista matchen!

Förlust 2-3 mot Clemensnäs i sista matchen! Vi sätter full fart från nedsläpp och redan innan röken lagt sig så får Clemensnäs en utvisning efter 36 sekunder. Det blir ett hafsigt powerplay så inga målchanser. Böljande spel där vi tyvärr slarvar en del. 10:11 åker Didrik Lif ut 2 minuter. Vi klarar utvisningen. Resten av perioden får Clemensnäs skölja över oss allt för ofta. Skotten: 6-5 Clemensnäs kommer ut i full fart i andra perioden och vi har svårt att komma ur egen zon. 3:46 när vi haft ett långt anfall får Clemensnäs utvisning 2 minuter. Det hinner dock bara gå 29 sekunder innan Dennis Von Walden åker ut 2 minuter. 12:09 kommer Didrik Lif fri men blir upphakad och straff utdöms. Bra straff av Didrik men inget mål. Med 3:47 kvar åker Dennis Von Walden ut 2 minuter igen. Marcus Johansson gör en riktigt bra match i mål och räddar oss gång på gång. Bra boxplay igen. Skotten: 9-22 Tredje perioden fortsätter på samma sätt och vi får slita hårt i försvarszon. 5:50 får vi spela powerplay då Clemensnäs får en utvisning. Vi får till ett bra powerplay och efter 6:53 gör Mikael Hedlund 1-0 på pass av Calle Aronsson och Sebastian Lindström. Det ville dock sig inte bättre än att Clemensnäs kvitterar i bytet efter 7:26. 8:48 drabbas lagen av en dubbelutvisning och Calle Aronsson får lämna banan efter en 5 +20 minuters utvisning. 10:04 åker Max Mattsson ut 2+2 och 3 mot 5 väntar i 3:45. Vi står emot bra men efter 12 minuter gör Clemensnäs 1-2. 20 sekunder senare kommer 1-3. Med 2:35 kvar tar vi ut Marcus Johansson och spelar 6 mot 5. 22 sekunder senare gör Sebastian Lindström 2-3 på pass av Mateusz Szurowski och Marcus Karlsson. Direkt efter nedsläpp tar vi ut Mackan igen och får en riktig guldchans att kvittera men tiden rinner iväg och Clemensnäs vinner matchen med 2-3. Därmed Är säsongen över, en säsong som inte riktigt blev som vi ville men vi kommer igen! Skotten: 9-22 Totalt: 24-49 Wings A-lag 25 feb 0kommentarer