17:00

Vetlanda BK

Villa klassen bättre i kvartsfinal 1

Webb-TV: Bandypuls.se: Höjdpunkter från matchen
Om det var slutspelsnerverna som spökade kan vi bara sia om, VBK var inte alls att känna igen i dagens kvartsfinal mot Villa-Lidköping. Hemmalaget vann med klara 7-2 (5-1).

VBK inledde matchen bra och kunde sånär ta ledningen i matchens andra minut.
Villas målvkt, Jesper Thimfors, kunde dock rädda Daniel Johanssons avslut. Efter denna farliga målchans tog Villa över fullständigt och radade upp målchans efter målchans. Efter första halvlek lös det 5-1 på resultattavlan, hade det inte varit för en storspelande Philip Svensk i VBK:s mål hade det lyst något helt annat.

I andra halvlek skapar VBK en del farliga målchanser, men denna kväll saknades den där riktiga skärpan i avsluten och då är det svårt att besegra Villa på bortaplan. Villa förvaltade däremot sina chanser och kunde spela av matchen på ett tryggt och kontrollerat sätt. Slutresultatet skrivs till 7-2 vilket innebär 1-0 i matcher till Villa. Nästa match spelas i Sapa Arena på tisdag klockan 19:00, då är ditt stöd viktigare än någonsin.