19:00

Vetlanda BK

Herrejösses vilken match!

Bortamatch mot storfavoriten Villa-Lidköping är på förhand en näst intill omöjlig uppgift.
Denna kväll skulle VBK och planens gigant Joakim Andersson bevisa motsatsen efter en andra halvlek som är den bästa VBK presterat "på år och dar".......

Utan att överdriva kan vi sammanfatta första halvlek med att hemmalaget dominerade totalt. VBK ska tacka målvakten Philip Svensk för att halvtidsresultatet stannade vid 3-0.

Om Villa dominerade i första halvlek är det inget mot vad våra "gula krigare" gjorde i andra, häng med nu:
I 51:a minuten tilldöms VBK en straff, Johan Löfstedt lägger upp bollen, när domaren blåser petar "Löken" bollen till "Jocke" Andersson som fri med målvakten sätter bollen i mål, 1-3 är ett faktum.
57:41: 2-3 Martin Landström
64:17: 3-3 Joakim Andersson på straff
78:51: 4-3 David Karlsson
80:24: 4-4 Joakim Andersson på straff
82:44: 4-5 Johan Löfstedt
87:37: 4-6 Joakim Anderssom, framspelad av Patrik Johansson

VBK vinner alltså andra halvlek med imponerande 6-1 och matchen med 6-4!

Att både Broberg och Kungälv förlorade denna kväll gör jakten på en slutspelsplats betydligt smidigare.