• TILLBAKA PÅ VINNARSPÅRET

Efter några tunga förluster är nu laget tillbaka på vinnarspåret igen efter seger i lördags mot Selånger med 6-0. Tidigare matcher de senaste veckorna är vinst mot GT76 med 4-1 samt vinst mot Helenelund med 7-2. Vi har tränat på bra de senaste veckorna och resultaten från de tre senaste matcherna är positiva vilket ger sköna vibbar inför slutet av serien. SELÅNGER-UNIK/BOIS 0-6 (0-2) Lördag och resa till Sundsvall. Dags för match mot Selånger. Vi har två bra vinster bakom oss och träningar har varit väldig bra. Framme två timmar innan match. Idag är det is värmning vilket är bra. Vi tar tag i matchen redan från början. Vi spelar stabilt och tränarduon kan kosta på sig ett leende då spelet går enligt deras planer. Vi skapar mycket mot ett defensivt Selånger och kan gå till halvtidsvila med en 2-0 ledning. Bra snack i vilan mellan halvlekarna. Vi fortsätter att trumma på och ger inte Selånger så många chanser. Vi jobbar verkligen som ett lag där alla kämpar för varandra. Vi gör en bra prestation vilket också renderar i ytterligare 4 mål. Det blir en trevlig bussresa hem från Sundsvall med mycket snack och glada skratt. Vi säger stort tack till Selånger för hjälp med matlådor. Målskyttar; Jonathan Asplund 2, Adam Askelöv 1, Linus Tydèn 1, Richard Ringmar 2. Assist; Hannes Kanbjer 2, Arvid Jonsson 1, Adam Askelöv 1. Nu är det tre träningspass som gäller innan vi kommande fredag den 16 februari tar emot ISAK bandy i Recoverhallen . Match start kl.20.00. Det blir en hektisk helg då vi redan söndag åker för att möta Gustavsberg borta. Serien avslutas mot Skutskär hemma i Recoverhallen söndag den 25 februari kl.16.00 Vi hoppas att vi får se er i Recoverhallen dessa dagar. VÄL MÖTT ÖNSKAR UNIK/BOIS UNIK BoIS Herr A 12 feb 1kommentar
  • TUFF FÖRLUST MOT JÄRVSÖ

Den gångna söndagen avgick bussen från Recoverhallen 07.45 för färd mot Ljusdal och match mot Järvsö. Vi åker som vanligt tryggt och säkert med HÖGBERGS BUSS. Väl på plats gick förberedelserna bra och dessutom hade vi is värmning vilket vi inte är så bortskämda med i div 1. Matchen börjar och det känns som vi har ett bra grepp om händelserna. Vi tar ledningen efter 15 minuter genom Hannes Kanbjer. Efter ytterligare 10 minuter ökar vi på till ledning med 2-0, målskytt Adam Askelöf på pass från Erik Gladh.Järvsö reducerar till 1-2 efter 33 minuter. 1-2 blir också halvtidsresultat. Det känns som om vi har kontroll på matchen när andra halvlek börjar. Vi ökar på till 3-1 ledning efter mål på hörna av Assar Uebel. Järvsö reducerar på hörna efter 66 minuter och några minuter senare kvitterar Järvsö till 3-3 genom Simon Bäckström.Vi har två stolpträffar och en boll inne till 4-1 ledning som tyvärr dömdes bort efter diskussion mellan huvuddomare och assisterande domare. Järvsö avlutar matchen med att göra två hörnmål och kunde säkra två hemma poäng. Det studsar inte vår väg för tillfället men vi jobbar vidare. Vi vet att vi kan. Tre bra träningar är det som gäller för att sedan vara klara för match mot GT76 hemma i Recoverhallen på söndag. Match start SÖNDAG 28/1 KL: 19.00 I RECOVERHALLEN/Varmt Välkomna UNIK BoIS Herr A 25 jan 0kommentarer
  • KNAPP FÖRLUST MOT SERIELEDARNA

Nu är ungefär halva serien spelad. I den gångna helgen var dags att möta serieledarna Gustavsberg bandy hemma i Recoverhallen. Gustavsberg leder serien efter nio spelade omgångar. Kalix kan dock komma upp i samma poäng då de har spelat två matcher färre. Matcherna mot Gustavsberg brukar historisk bli bra och roliga. Så även denna gång. Det blev en spännande tillställning där Gustavsberg till slut stod som segrare med 3 gjorda mål mot våra två. I början av första halvlek får vi till ett bra tryck i spelet vilket gör det svårt för Gustavsberg att komma in i matchen. Spelet rullar på med fin skridskoåkning och ett högt tempo. Det skapas chanser från båda sidor. Efter 25 minuter så tar Gustavsberg ledningen genom Jimmy Strömbäck på ett hårt skott. Gustavsberg ökar på till ledning med 0-2 på en hörnretur som trycks in av Samuel Svedebäck. Vi reducerar till 1-2 genom Adam Askelöf på pass av Eric Ringblom vilket också blir halvtids resultat. I andra halvlek går speltempot ner lite. Det skapas dock chanser från bägge håll. Gustavsberg ökar på sin ledning till 1-3. Vi ger inte tappt och efter 66 minuter reducerar vi till 2-3 genom Hannes Kanbjer på ett fint lyft av Adam, vi har bra häng på en kvittering Vi skapar en del bra chanser men Gustavsberg försvarar sig rutinerat. Sammanfattningsvis så gör vi en bra prestation och med lite medstuds hade vi kunnat få med oss en pinne. Så blev dock inte fallet utan vi gratulerar Gustavsberg till segern. Det känns som om vi är på väg uppåt igen. Nu är det tre bra träningar som gäller innan det är dags för borta match mot Järvsö söndag den 21 januari. Nästa hemmamatch är mot GT76 söndag den 28 januari 19.00 i Recoverhallen. Då är alla hjärtligt välkomna. UNIK BoIS Herr A 16 jan 0kommentarer
  • Gott Nytt År

Annandagens borta match mot Skutskär slutade tyvärr med förlust 3-0 (2-0) Vädrets makter gjorde att matchen blev lite försenad. Skutskär backar hem och går på omställningar med lyft vilket var det rätta då isen var svårspelad med mycket hopp och studs. Vi har våra chanser men det ville sig inte riktigt. Vi vinner hörnorna med 8-5 men tyvärr blir det inga mål. Vi säger grattis till Skutskär som gick segrande den här gången. Nu är det 2024 som gäller. Vi är spellediga nyårshelgen vilket är ovanligt. Nästa match blir den 6 januari borta mot Norrtelje. Vi går in mot 2024 med ett fantastiskt gäng spelare och ledare. Nu ska vi tillsammans ladda för att göra en bra andra halva av serien. Vi vet att vi kan. Inför årsslutet vill vi i UNIK/BOIS passa på att tacka alla ni som hjälper och stödjer oss i vår verksamhet. Stort tack till våra sponsorer. Utan er så har vi ingen möjlighet att genomföra säsongen. UNIK/BOIS ÖNKAR ALLA ETT GOTT NYTT ÅR Nästa hemma match är mot Gustavsberg den 13 januari. Hoppas vi ses då, UNIK BoIS Herr A 30 dec 2023 0kommentarer