• Hedersam förlust igen

TT 23-FC Västerås. Upplagt för jämn match och till stor del blev det så. TT bättre i första med 2-3 kanonlägen att ta ledningen. Istället 0-1 på straff i slutet av första. Vid Hankos 1-2 reducering i andra hade vi chanser till kvittering men istället 1-3 i baken. Ytterligare en godkänd prestation men utan framgång i sista tredjedelen. Nya matcher, nya tag! Herrlaget 17 sep 2023 0kommentarer
  • Bra insats på regnsjuk Lundby IP

4-1 till Bosniska säger inte mycket om matchbilden. Vi var nog så bra som BSK i första halvlek men de fick lätta mål och vi fick inga alls, sen har de lite flyt med domarbesluten då ett solklart rött bara blir ett gult. Vi får Pontus liggande i säkert 4-5 minuter innan vi kan hjälpa honom av planen, en armbåge utan att bollen är där ger ett uppsvullet okben och befarad hjärnskakning. Sen får de två mål godkända där våra gubbar signalerar för solklara offsider, i ett av fallen ger jag dem helt rätt i det andra är jag mer tveksam. Hur som helst var det inte den starten vi ville ha med bara 13 man i truppen efter-somvanligt- sena avhopp/återbud. Efter 20 minuter får vi Robin skadad efter att han gjort en jätteräddning, knät viker ihop sig och efter lång tid liggandes på planen får även han hjälp att hoppa av och kyls ner och lindas direkt. Sista 25 spelar vi därför med 10 man då även Björn vrickat foten och fått kasta in handduken. Curtolo kommer in i kassen, gör det bra och får släppa ett men står också för flera bra ingripanden. Summerar vi läget är det prekärt, nästan kört faktiskt då dagens division 3 resultat tyder på att det blir tre lag som åker ur trean. Skulle inte kvallaget från vår serie klara sig vidare genom kvalserien, och det har ju nästan aldrig hänt i modern tid, så blir det nog tre lag ur. Sala tvärsist, vi nästan ur och sedan ser det ut som att Irsta, GIF och ev Arboga får göra upp om det ovanför oss. Det vi kan göra är att se till att avsluta med hedern i behåll, vi möter, AFC, BK 30, SK 91 och Arboga de fyra sista matcherna. På våren tog vi 5 poäng på de matcherna, varför inte satsa på 6 pinnar och nå upp till 20? Men gärna fler förstås! Herrlaget 9 sep 2023 0kommentarer
  • Oflyt bara förnamnet

Förlust 1-3 i en match som innehöll det mesta. En tung förlust med tanke på att vi skapade nog så mycket som GIF. Första 20 är bra av oss, vi skapar två bra chanser men framförallt kommer vi ut och tar tag i taktpinnen direkt. Därför är det en kalldusch när de gör första målet på hörna efter 25 minuter. Sista kvarten tar de över och en grym dubbelräddning av Robin gör att vi går till pausvila med bara 0-1 i baken. Vi var övertygade om att den här matchen skulle gå att vända då vi hade bra go jämfört med de senaste matcherna. Andra börjar lika bra som första och efter knappt tio minuter hittar Hanko rätt i bortre hörnet med en bredsida och det är rättvist utjämnat. Tyvärr för oss drar vi sen två nitllotter på 5 minuter mitt i halvleken. Med otur och lite för mycket slarv släpper vi två billiga mål och uppförsbacken är enorm. Vi lyckas ändå genom en förändring till 4-4-2 och med högre press skapa en del men ribban, en bra målvakt och missade lägen gör att vi inte får in något mer mål den här dagen. På pluskontot inställningen och jobbet, något vi saknade senast. Alla 14 som spelade gjorde en bra insats, lite extra plus till centrala mittfältet och Hanko längst fram även om han inte var helt nöjd själv. Tids nog ska väl även vi få in skitmålen. Förhoppningsvis redan nästa helg! Herrlaget 2 sep 2023 0kommentarer
  • Kort reflektion efter 0-4 mot ett bra Irsta

4 sjuka i måndags blev 6 stycken till idag. Vi är glada för att några kom in i truppen med kort varsel. Nya positioner för ett gäng spelare gjorde att första halvlek gick med råge till Irsta. De får ett gratisål av domarna vid en 2 meters offside men det är mer av akademiskt intresse. 3-0 i paus, motsvarade spelövertaget. I andra spelade vi rakare och enklare och då kunde vi jämna ut spelet. Det blev 4-0 till slut, det borde ha blivit nåt mål framåt men idag var en sån där dag när inget gick vår väg. Vi tar med inställningen i andra till helgens sex poängs match i mot GIF. Ett lag som vi bara kryssade mot i våras trots kraftigt spelövertag i andra. Herrlaget 30 aug 2023 0kommentarer