Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Sponsorhuset

Kontaktuppgifter

Adress: Stigbergsliden 18, 414 65 Göteborg
Telefon: 031-704 30 38
E-post: tobias@sponsorhuset.se
Hemsida:

Sponsorhuset

Handla från kända nätbutiker och föreningen får pengar!

Via Sponsorhuset kan du handla från över 500 välkända nätbutiker och tjäna pengar själv samtidigt som du stödjer din förening. Du och föreningen tjänar alltså pengar på ett nätköp du ändå tänkt att göra! Dessutom är har vi många rabatter och erbjudanden som tilltalar de flesta. Tiotusentals lag tjänar pengar till föreningen via Sponsorhuset, vilket har inneburit att vi fått in över 24 Miljoner kronor till Svenskt föreningsliv.

Vi på Sponsorhuset har som ambition att hjälpa er att tjäna pengar till föreningen, laget, skolklassen eller välgörenhetsorganisationen på enklast möjliga sätt.

Produkter

Sponsorhuset erbjuder produkter och tjänster från mängder av stora och små nätbutiker. Vi vill att det skall finnas något för alla, och gärna med bra rabatter och återbäring till de som handlar via oss. Exempel på partners som skänker pengar till er när ni handlar är CDON, Hotels.com och SAS.

Säljexempel

Alla har en chans att tjäna pengar hos Sponsorhuset. Du kan välja att anmäla en hel förening men också ett specifikt lag eller en skolklass. Det finns inga krav och måsten, utan vi vill helt enkelt ta tillvara på era medlemmars naturliga köpvanor på nätet. Ett bra tips är ni lägger upp en text plus vår banner på er hemsida, sen brukar det mesta sköta sig självt! Så kom igång och tjäna pengar redan idag.

” Min förening Hult IBK som har 20 medlemmar har på två år fått in drygt 30000 kr på köp våra medlemmar ändå skulle ha gjort. Mitt egna företag beställer dessutom alla våra resor och hotell via Sponsorhuset. Med en omsättning på ca 35000 kr per år har dessa pengar betytt väldigt mycket för oss i tuffa ekonomiska föreningstider.”

Klicka på länken uppe till höger för att få mer information om hur ni kan göra enkla pengar till föreningen utan att behöva gå ut i kylan och knacka dörr.

« Föregående Till översikten Nästa »