Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

KirratochKlart.se

Kontaktuppgifter

Adress: Box 45404, 10430 Stockholm
Telefon: 020-10 00 32
E-post: info@kirratochklart.se
Hemsida:

KirratochKlart.se

Vi på Kirrat och klart vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till klasskassan. Det är ni som gör jobbet därför tycker vi att det är självklart att ni ska få behålla hälften av er försäljning. När ni säljer Kirrat och klarts herrgårdsljus kan ert idrottslag, skolklass eller förening tjäna pengar till det stora äventyret. Det är bara hos oss ni får behålla 50% av det ni säljer. Jämför oss gärna med andra!

Tillverkarna av ljusen är noggrant utvalda. Ljusen håller högsta kvalité och är tillverkade med miljöhänsyn. För oss är det väldigt viktigt att du blir nöjd med oss som samarbetspartner. Du ska känna att du får allt det stöd och den service du behöver för att ni ska lyckas med ert projekt. Av oss kommer ni att få både en bra produkt och service av världsklass! Vi ger er riktigt fina kvalitetsljus att sälja och snabba, raka svar när ni behöver det – allt för att ni ska lyckas!

Produkter

Våra vackra herrgårdsljus är 35 cm höga, gjorda av bästa blandningen av stearin och paraffin som med rätt typ av veke gör att ljusen brinner klart med en stor fin låga utan att ryka eller rinna. Ljuset har en brinntid på 9,5 timme. En förpackning innehåller sex herrgårdsljus och finns i färgerna vitt och rött och är tillverkade med miljöhänsyn.

Ljusen kommer i en fin förpackning – en utmärkt present för alla tillfällen. Ljus är alltid en uppskattad gåva – du gläder inte bara ditt lag utan även dina nära och kära.

Våra traditionella herrgårdsljus är av mycket hög kvalitet och säljs exklusivt genom föreningar, skolklasser och idrottsklubbar.

Säljexempel

Många beställer ljusen innan försäljningen börjar. På så vis har de en produkt att visa upp. Andra föredrar att gå runt och ta upp beställningar i förväg och därefter skicka efter ljusen från oss. Om ni tar upp beställningar, kan det vara en bra idé att skicka efter ett paket ljus/säljare för att ha en provprodukt att visa upp.

Hur går det då till? Jo, ni säljer ljusen för 100kr per paket varav 50kr går direkt till er. Ni behåller alltså 50 % på allt ni säljer! Så mycket får ni inte behålla någon annanstans.

« Föregående Till översikten Nästa »