Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

FILMBOXEN

Kontaktuppgifter

Adress: PO Box 605, 169 26 Stockholm
Telefon: 08-629 68 30
E-post: info@filmboxen.se
Hemsida:

FILMBOXEN

FILMBOXEN är ett koncept som är framtaget av Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB. Vi ger ger skolklasser, idrottslag och föreningar möjligheten att på ett snabbt och enkelt sätt, tjäna pengar genom försäljning av film och tv-serier till attraktiva priser och med god förtjänst.

Varför ska vi välja filmboxen?
Film är inte bara en rolig produkt att sälja, det är även enkelt och smidigt. Ni behöver inte ta några risker då gruppen tar upp förbeställningar och sedan levererar vi exakt det antal filmer som din grupp har sålt och beställt, på så sätt behöver ni inte tänka på något krångel kring returer etc. När allt är levererat och gruppen har tagit betalt så betalar ni FILMBOXEN och behåller er intjänade vinst.

Produkter

Filmboxen är ett koncept framtaget av Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB. Vi representerar de två världsledande filmbolagen Universal Pictures samt Sony Pictures som har producerat och distribuerat storfilmer som bla Jurassic World, Fast and the Furious, Minionerna, Amazing SpiderMan, Smurfarna, House of Cards, Breaking Bad samt Downton Abbey.

Säljexempel

Några exempel på hur mycket ni kan tjäna:

20 personer säljer: 12 filmer var 18 filmer var 24 filmer var
Gruppen tjänar: 10260:- 15390:- 20520:-


« Föregående Till översikten Nästa »