Vi är för få idag. Så det blir ingen träning. A-lag/U19 Herr 21 jul 2022 0kommentarer
  • Match mot FLODA 7 juni flyttas

Hej Floda får inte ihop 11 spelare till morgondagens match så den kommer flyttas. Nytt datum kommer när vi vet när det blir. //Jonas & Fredrik A-lag/U19 Herr 6 jun 2022 0kommentarer
  • Juniormatchen 13/3 är INSTÄLLD!

Hej Då vi inte får ihop tillräckligt många spelar måste vi ställa in matchen mot Mölnlycke! //Ledarna A-lag/U19 Herr 12 mar 2022 0kommentarer
  • En kort summering från förra veckan!

Hej på er! Vi har haft så mycket matcher att man inte hinner med att uppdatera mellan matcherna. Förgående vecka tränade vi vid två tillfällen(tis&tors) och spelade tre matcher(Ons och två på lördagen) Här komemr en kort summering: Första matchen är vår första tävlingsmatch för året i Södercupen mot div.4 laget Balltorp FF på deras hemmaplan Förbovallen. En match som slutar med en uddamålsförlust(2-3) efter mål att vi startat matchen väldigt bra och leder med 2-0 efter 5 min. Första målet via ett självmål på en Andrés frispark och andra målet genom vårt grymma pressspel som gör att Pontus i en mot en vinner sin kamp mot deras duktiga nummer tio. Han snor bollen och chippar snyggt in den i mål. Sedan slappnar vi av lite och tror att de ska gå lätt. Då höjer sig Balltorp och kommer in i matchen. Det dröjer in länge innan den jobbiga 2-1 reduceringen av Balltorp. Väldigt negatvit att det kommer så tätt inpå vårt 2-0 och att det direkt ger Balltorp ett stort hopp och de höjer sig ännu lite mer medans vi tyvärr tappar lite tro, 2-2 kommer 10 min senare och nu är det lika. Vi går till paus med ett kryss. Andra halvlek höjer vi oss väldigt mycket det känns som vi har lite fördel. Vi skapar chanser och har fina anfall. Men deras målvakt gör en fin räddning på Joel E som får ett friläge. Men med 10 min kvar av matchen får Balltorp en hörna. På denna hörna nickar din segermålet. En bra match mot ett bra motstånd för killarna! Andra matchen är också den en match i Södercupen denna gången mot IK Virgo som även de spelar i div.4. Matchen spelas på Lindomes Lindevi. Denna matchen börjar vi sämre än Balltorp matchen. Vi känns lite sega och inte riktigt med från start. Detta gör att Virgo skapar lite i början. Men efter 5 min så tar vi över matchbilden och släpper egentligen aldrig taget om den. 1-0 gör vi efter en djupledsboll från Andrés som deras målvakt felbedömer ovh Emanuel snor åt sig bollen och sätter det i ett öppet mål. Axel gör många bra räddningar när Virgo skapar något. Andra Halvlek är det ännu mer vår matchbild. Och det dröjer inte länge innan Andrés hittar Jonte Back med en fin boll. Jonte sprutar förbi sin försvarare och snyggt sätter 2-0. Det blir slutresultat efter en bra match från killarna. Men man är inte helt nöjd efter denna matchen. Det känns som vi har ytterligare mer att ge. Detta måste vi plocka fram på onsdag mot gruppettan Hällesåker. Tredje matchen spelas på Förbovallan samma dag som matchen mot IK Virgo. Så tar ut ett nästan helt nytt lag till denna matchen. enbart två spelare från tidigare match är med här och det är Pontus L och Joel H som vi planerat att de ska spela 45 min i denna matchen. Annars är det en väldigt nyttig match för många av killarna som får minuter i kroppen och många unga som får för första gången möta seniorer. Motstånden till denna matchen är div.7 laget Gothenburg Celtic FC. Denna matchen hade kunnat sluta precis hur som helst. Det var en jämn match som tyvärr denna gången slutade med uddamålsförlust(1-2) efter att vårt mål gjordes av Prince assisterad av Bleon som det var kul att se på planen igen. Många som gjorde sina första matcher för säsongen. Nyttigt och bra för killarna! Härligt också att vi visar en stor bred i trupp att vi kan ställa upp med ett helt annat lag och spela en jämn match mot div.7 motstånd. Bra jobbat killar! Nu kommer en spännade sista match mot gruppettan och div. 5 laget Hällesåker IF på Onsdag med start 18:15 på Lindevi. En match som förhand känns väldigt tuff. Men vi kan också genom en bra prestation vinna gruppen och avancera om vi lyckas vinna med tre mål. Så en väldigt spännande match väntar. Vi hoppas så många som möjligt kommer och stöttar oss! A-lag/U19 Herr 28 feb 2022 0kommentarer
  • Kort referat och första tävlingsmatcher!

Efter helgens fantastiska upphämtning i Lördags där Seniorlaget låg under med 4-1 i paus mot Div. 4 laget Nol IK på Åbyvallen. Laget åkte på en tung start när det stod 1-0 redan efter ett par minuter. Lite för stor respekt för våra motståndare gjorde att vi fick den tuffa starten. Sedan tog vi över under en period och spelade väldigt bra. Men så fort vi slarvade med positionsspel, passningar och dueller så straffade duktiga Nol oss med mål i baken. Ett väldigt snyggt 2-0 mål på halvvolley i krysset. 3-0 gör det på straff. Senare snor vi bollen högt och 3 passningar ligger bollen i mål! Pontus reducerar till 3-1 assisterad av Joel E. Pausvilan kliver vi in med ett 4-1 underläge efter ytterligare ett insläppt denna gången . Vi pratar framförallt om att siffrorna är missvisande. Vi är minst lika bra som dom. Men det är lite rappare i tanken och straffar om vi gör misstag. Vi går in I andrahalvlek med målsättningen att vinna halvleken. När den väl startar så startar vår upphämtning. Vi chockar Nol och går från 1-4 till 5-4. Efter mål av 2x Pontus, Joel E och Prince. I sista minuten så kvitterar Nol på straff återigen. Bra match och grym andra halvlek! Idag möter vi Balltorp FF i Södercupen på Förbovallen kl 18.15. Varm välkommna! A-lag/U19 Herr 23 feb 2022 0kommentarer