• Bingolotterna!

Hej och God fortsättning! Här kommer en vänlig påminnelse om att sista dag för inbetalning av de bingolotter man sålt extra, är imorgon den 28 december. Inbetalning sker till SK Lejons bankgironr 5225-4539 eller via Swish 123 483 17 72. Märk inbetalningen på samma sätt som ni gjorde med de obligatoriska lotterna, med lag+spelarens namn (ex. J18, Malte H). Har någon av er kvar osålda extralotter? Lämna dessa till Charlotte Hedlund, Södergatan 46 senast den 3 jan. Lotter som inte inlämnats i tid för att följa med returlotterna till Folkspel, får varje spelare själv bekosta. Har du förhinder att kunna lämna tillbaka osålda lotter i tid (ex pga resa)? Kontakta Charlotte, tel 073-0447499 så ser vi om det går att lösa. Tack alla för er insats med bingolottsförsäljningen! Mer information om föreningens förtjänst kommer efter att vi fått slutresultatet av antal sålda lotter. A-lag Herrar 27 dec 2022 0kommentarer
  • Vinst i förlängning för SK Lejon

I förlängningen kunde Lejon avgöra till 4-3 (0-1, 2-0, 1-2, 1-0) och ta bonuspoängen. Pontus Vestin blev matchhjälte. Vindeln tog ledningen efter tolv minuters spel, genom Dennis Andersson. Efter 2.11 i andra perioden nätade Benjamin Stenlund, framspelad av Robin Johansson och Martin Jatko Kyrö och kvitterade. Filiph Laine gjorde 2-1 efter 8.49 på pass av William Källströmer och Olle Karlsson. 6.54 in i tredje perioden nätade Vindelns Dennis Olofsson framspelad av Oskar Edmundsson och Hampus Asplund och kvitterade. 7.14 in i perioden slog Martin Jatko Kyrö till på pass av Benjamin Stenlund och Robin Johansson och gav Lejon återigen ledningen men Vindeln kvitterade igen. I förlängningen tog det 1.56 innan Lejon avgjorde till 4-3. Matchhjälte blev Pontus Vestin, på pass av Robin Johansson. Filip Wiklund gjorde en bra match i kassen Med fyra omgångar kvar är Lejon på andra plats i tabellen. I nästa match möter Lejon Umeå Dragons borta på tisdag 29 november. Skellefteå Kraft, SportCity, CCM A-lag Herrar 25 nov 2022 0kommentarer
  • Bingolotterna

Hej! Den 25 november är sista dagen att inbetala för de 10 obligatoriska lotterna ni sålt. Inbetalning sker till SK Lejon, bankgironr 5225-4539 eller via Swish 123 483 17 72. Märk inbetalningen med lag+spelarens namn (ex. J18, Malte H.) Inbetalning av extralotter kan ni göra vid samma tillfälle om ni vill, men annars sker denna inbetalning senast den 27 december 2022. Fortsätt gärna sälja extralotter så mycket ni bara kan och orkar! Varje lott ger 41 kr till föreningen. Extralotter finns hos Charlotte Hedlund, Södergatan 46, 073-0447499 samt Sofie Furtenback, Slåttervägen 5, 070-6012484. Kontakta dessa om ni har några frågor ang denna försäljning. Mer info angående eventuella returer kommer framledes här på Lagetsidan. ----------------------- Charlotte Hedlund CE-samordnare | Projektkontoret Mobil: +46 (0)73- 066 69 37 Skellefteå Kraft Tel (växel): +46 (0)910-77 25 00 Kundservice: +46 (0)910-77 25 50 skekraft.se A-lag Herrar 21 nov 2022 0kommentarer
  • Matchdag SK Lejon - Burträsk

Idag fredag 18 november 19:30 är det match mellan SK Lejon och Burträsk HC. Serietvåan SK Lejon kommer från en seger mot Norsjö HC med 9-2. Burträsk har haft fin form på slutet och tog senaste matchm mot Clemensnäs till förlängning. Lejon behöver göra en mycket bra match och bra prestation för att få med sig 3 poäng. Varmt välkomna till en spännande match. Skellefteå Kraft, SportCity, CCM A-lag Herrar 18 nov 2022 0kommentarer
  • Målfest i Skellefteå Kraft Arena

SK Lejon besgrade Norsjö HC med hela 9-2 (3-1, 5-1, 1-0). Trots matcher två dagar på raken var det Lejon som hade bäst fart i benen och tog tag i matchen direkt från nedsläpp. Första målet efter 1.06 genom Benjamin Stenlund, och Lejon gick upp till 2-0 innan Norsjö svarade. Emil Åström utökade ledningen till 3-1. I andra perioden fortsatte Lejon sitt tryck mot Norsjömålvakten. Efter 24.08 blev Åström tvåmålsskytt och drygt tio minuter senare fullbordade centern sitt hattrick när han sköt 6–1. Robin Johansson gjorde 7–1 och Martin Jatko Kyrö gjorde 8–1. 5.38 in i tredje perioden slog Benjamin Stenlund till åter igen och gjorde därmed sitt tredje mål. Det fastställde slutresultatet till 9-2. Robin Johansson stod för ett mål och tre assists. Hugo Omma och Martin Jatko Kyrö för ett mål vardera. Benjamin Stenlund gjorde tre mål och Emil Åström gjorde tre mål. På fredag 18 november väntar återigen en hemmamatch, då mot Burträsk som visade fin form idag då dom tog matchen mot Clemensnäs till förlängning. Skellefteå Kraft, SportCity, CCM. A-lag Herrar 11 nov 2022 0kommentarer
  • Matchdag, SK Lejon - Norsjö HC

Idag fredag 11 november 19:00 gästar Norsjö HC Skellefteå Kraft Arena för ett spännande möte med SK Lejon. Serietvåan SK Lejon kommer från en uddamålsförlust mot Umeå Kings och är sugna på att snabbt komma upp på vinnarspåret igen. Norsjö HC jagar sina första poäng i serien och trots att man inte fått med sig poäng tidigare så har man producerat en hel del mål och är inte alls ofarliga. Lejon behöver göra en stabil match och bra prestation för att få med sig poäng i matchen. Varmt välkomna till en spännande match. Skellefteå Kraft, Sportcity, CCM A-lag Herrar 11 nov 2022 0kommentarer
  • Jätteseger för SK Lejon

I matchen mellan SK Lejon och LN 91 i Skellefteå Kraft Arena vann Lejon med hela 12-2 (3-1, 2-0, 7-1). LN 91 gjorde första målet men sen var det inget snack då Lejon var väldigt effektiva och fick gå till periodvila med 3-1. I andra perioden var hemmalaget fortsatt starkast och gick från 3-1 till 5-1 genom mål av Olle Karlsson och Martin Jatko Kyrö, det skulle komma mer. Lejon hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.14 genom Pontus Eriksson, och gick upp till 9-1 innan LN 91 svarade. Innan matchen var över hade Lejon gjort hela 12-2. Filiph Laine hade fyra assists, Victor Åström stod för ett mål och två assists, Pontus Eriksson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål, Ville Forsfjäll gjorde ett mål och totalt tre poäng och Martin Jatko Kyrö gjorde tre mål. Lejon har fyra segrar på de senaste fem matcherna och ligger på andra plats i tabellen. Skellefteå Kraft, SportCity, CCM A-lag Herrar 6 nov 2022 0kommentarer
  • Matchdag, SK Lejon - LN91

Idag söndag 6 november 15.30 gästar NL91 Skellefteå Kraft Arena för ett spännande returmöte. I fredags möttes lagen i en jämn match där Pontus Eriksson i Lejon kunde avgöra i slutminuterna av matchen som slutade 3-4. Allt talar för en lika jämn match idag, varmt välkomna till en spännande match. Skellefteå Kraft, Sportcity, CCM A-lag Herrar 6 nov 2022 0kommentarer
  • SK Lejon vinner målrik match

I kvällens match mot Umeå Dragons öppnade hemmalaget målskyttet redan efter 41 sekunder då Victor Åström hittade nätet bakom Edwin Mörtell. Efter en kvittering kunde Robin Johansson ge hemmalaget ledningen igen men bra sju sekunder till pausvila var det utjämnat igen. Andra Perioden tog Lejon över matchbilden och med tre mål tog ett starkt grepp om matchen. Tredje perioden blev också målrik med fyra mål för vardera laget och en 9-6 vinst för SK Lejon. Målskyttar hemmalaget: Victor Åström, Robin Johansson x 2, Bobby Degerman x 2, Emil Åström, Ville Forsfjäll, Martin Jeannette, William Källströmer. A-lag Herrar 26 okt 2022 8kommentarer
  • Hemmapremiär!

Hemmapremiär idag för SK Lejon då Umeå Dragons HC kommer på besök. Onsdag 26 oktober 19:30 släpps pucken i Skellefteå Kraft Arena. SK Lejon kommer från en seger med hela 9-3 mot Vindeln HF. Umeå Dragons hade en tuff match mot storfavoriten Clemensnäs HC och är säkert taggade på en bättre insats i kvällens match. Hemmalaget är redo för en bra match och har med sig en bra känsla till hemmapremiären. Varmt välkomna till match i Skellefteå Kraft Arena. Skellefteå Kraft – CCM – Sportcity A-lag Herrar 26 okt 2022 1kommentar