Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skiljebo SK F 15/16

Följ

F 15/16

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Skiljebo SK
Fotboll
F 15/16

Kontaktinformation

Namn Skiljebo SK
E-post info@skiljebosk.nu

Om Skiljebo SK F 15/16

Hejsan!
Vi är ett glatt gäng på 23 st härliga tjejer som spelar fotboll i Skiljebo SK flickor 02-03. De flesta har spelat fotboll i 9 år. Vi har tidigare haft två lag men har till säsongen 2015/16 bildat ett lag. Till säsongen 2017 kommer vi att ha två 11-manna lag med nivåanpassning.
Det är ett träningsvilligt lag som alltid gör sitt bästa både i match och på träningar. Vi tränar fyra ggr i veckan nästan hela året om. På vintern tränar vi även annat som karate, simning och löpteknik. Denna vinter kör vi också fys på via M5 där fokus ligger på styrka, smidighet, acceleration, koordination, kondition. Tester genomförs av PT och varje tjej får ett individuellt anpassat program.

Vi som tränar dessa goa tjejer heter Maria,Josef och Fredrik. Vi har alla varit tränare i många många år, Maria har varit tränare i 22 år( även målvaktstränare)från flick- till damlag och Josef har varit tränare i 14 år och Fredrik i 2 år. Våra erfarenhet som dels fotbollsspelare och som fotbollstränare tillsammans med dessa tjejer gör att vi lyckas som lag. Dessutom har vi lysande lagföräldrar som gör ett kanonjobb.

Vi är ett lag som åker på många cuper och turneringar året runt. I år 2017 kommer vi åka bland annat till Spanien och Danmark på cup, Är du sugen på att komma och provträna i ett lag som satsar och vill framåt så är du hjärtligt välkommen att göra det! Alla är välkomna att provträna. Ta kontakt med Maria 0721-817015 för mer information! Just nu söker vi spelare och även målvakt.