Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Storvreta IBK Ungdom F07

Följ

F07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Storvreta IBK Ungdom
Innebandy
F07
Storvreta IBK Ungdom

Storvretacupen

2 dec 2018 4 kommentarer 1179 visningar
4 kommentarer
  • 2 dec 2018 Märtha Wallgren

    Hej! Vi befinner oss dessvärre inte ens i samma världsdel som Storvretacupen dessa dagar, så vi kommer inte att kunna jobba.
    Finns det möjlighet att jobba under helgen som tjejerna spelar? 4-6 jan. I så fall gör vi gärna det. Eller om det finns något annat sätt som vi kan göra rätt för oss? Vi gör vad som helst!

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 dec 2018 Kristina Jagell Norrby

    Hej! Vårt beting behöver göras under 27-29/12. Imorgon lägger vi ut en doodle (eller liknande) där alla kan välja pass för de dagarna. De pass som efter en vecka fortfarande är tomma kommer att tilldelas dem som inte fyllt i något. Byt med någon i laget som är villig att ta extrapass åt er mot en annan insats, eller med någon som har föräldratjänst 4-6/1 (P03, P04, F03/04). Skriv in ert eget namn på passen och meddela oss sedan vem det blir som kommer dit.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 dec 2018 Sara Hörnqvist

    Hej
    Vi är inte heller hemma i mellandagarna. Vi har efter rekommendation skrivit upp oss på två tider. Om någon har möjlighet att byta Storvretacupen mot annat arbete får ni gärna höra av er: 070-2738381. /Sara

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 dec 2018 Mikael Åstrand

    Hejsan, vi har inte heller någon möjlighet att vara med under Storvretacupen. Är det någon som har möjlighet att ta ett pass extra om det behövs? Byter gärna med någon annan uppgift, men vi har å andra sidan redan hand om försäljningen av Bingolotter. /Mikael Å

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera