• NY MÅLVAKT

Särö Seahawks och IBF Göteborg har efter lite förhandlingar enats om en mindre rokad inom målvaktsposten. Under en tryout på några veckor kommer Eric Ljungberg träna med IBF Göteborg samtidigt som vi får in Jesper Björklund Greter från ovan nämnt lag under samma period. I Jesper får vi, precis som Eric (bägge 01or), en utvecklingsbar målvakt som tagit jättekliv bara under den senaste säsongen och som för tillfället spelar i IBF Göteborgs div1-lag samt är med och kämpar om plats till Göteborgs distrisktslag. Utbytet är till att börja med tänkt november ut därefter kommer vi gemensamt göra en utvärdering tillsammans med IBF Göteborgs ledning. Jesper gör som sin första träning under morgondagen med Seahawks. Välkommen Jesper Björklund Greter Herr 20 nov 2017 0kommentarer
  • Norra Hallands referat av Särö vs Onsala

Läs Norra Hallands referat om tisdagkvällens match mot Onsala. Till artikeln Herr 18 okt 2017 0kommentarer
  • VINST I FÖRSTA DM MATCHEn

Vinst i DM mot Viskadalen 12-10 Andra segern på en vecka! Med en trevande inledning o smäll på fingrarna tog viskadalen en snabb o övertygande ledning med 4-1 redan efter 12 minuter i första perioden, Seahawks var nog inte riktigt med i svängarna från start, Viskadalen kom till dagens DM match med tre fulla femmor o förmodligen rätt inställning att piska Seahawks vilket inledning tydligt indikerade, tack vare bra samarbete mellan hilmer o Lundh kunde vi gå till pausvila med 2-4 i baken, Inför andra perioden hade Seahawks bestämt sig för att, " nu är det slut på den här s-ten" o gasade upp till full power med enastående resultat 7-1 och viskadalen hade inte mycket att säga till om, Inför tredje perioden o en komfortabel ledning med 12-5 gick det som det ofta gör i lagsporter, allt känns bekvämt o säkert o detta satte sig i huvudet på laget som släppte upp viskadalen till 12-10 men trots nedgång i spel o fokus i tredje perioden var segern aldrig riktigt hotat - en bra dag på jobbet, Mål och assist med bra spridning på många spelare; Andreas Duvsund 3 - 0 Jonas Hilmersson 2 + 2 Rasmus Lundh 1 + 1 Philip Wadström 2+2 Olof Karlbom 2 + 1 Edvin Schultz 1 + 0 Markus Eliasson 1 + 3 Niklas Hilmersson 0 - 1 Melker Söderström 0 - 1 Vi glädjer oss åt segern o ser fram mot nästa match där vi förhoppningsvis har tagit ytterligare i kliv i vår utveckling. Herr 10 sep 2017 0kommentarer
  • Innebandymagazinet och annorlunda straffen

Innebandymagazinets notis om straffen mot Warberg. Twitter Innebandymagazinet.se Finns även i vårt video-arkiv. Herr 7 sep 2017 0kommentarer