• Sur förlust i premiären

Under lördagen var det dags för seriepremiär i division 7 A. Vi tar emot Vaxholm hemma på Wasavallen i ett hett derby. Tyvärr är vi inte alls med från start. Mycket av det vi har visat upp på försäsongen syns inte alls. Vi slarvar med boll, skickar chansbollar mest hela tiden och får knappt till något eget spel. Till råga på det får Vaxholm en straff i matchens första minuter och gör 0–1. Det är ställningen i paus. Vi pratar ihop oss i paus. Där är vi överens om att vi måste steppa upp rejält i andra halvlek och få till ett betydligt bättre spel med boll och högre bolltempo. Det vi säger blir till verklighet efter paus. Vi är bättre både med och utan boll. Vi trycker på och skapar flera chanser framåt, framför allt genom två fina nickar från Filip och Hessam. Men bollen vill inte in. Det känns som att vi hade förtjänat minst en poäng, men premiären slutar i en sur 0–1-förlust. Nu får vi ta nya tag under kommande träningar och blicka fram emot nästa match. Den är söndag 21 april borta mot Österåker United BK. A-lag Herrar 13 apr 0kommentarer
  • Premiärtruppen

Under lördagen är det dags för seriepremiär i division 7 A. Då tar vi emot IFK Vaxholm hemma på Wasavallen, med start klockan 13:00. Här är truppen till matchen. A-lag Herrar 12 apr 0kommentarer