Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Redbergslids IK Herr Elit

Följ

Herr Elit

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

RIK-GUIF

1 feb 2018 3 kommentarer 656 visningar
 • 1 feb 2018 berry samuelsson

  Kan bara hålla med allt i ovanstående samt det som stod i GP. Lite synd att gå miste om den segern när man var det bättre laget, men hade varit ännu värre att förlora. Tyckte nog också att det var rätt många omständliga byten som skapade en viss orytm i spelet, men hade väl att göra med många olika positioner som skulle täppas till ? Åkte ju också på en oerhört märklig utvisning för en man mer på banan innan domaren blåst igång spelet. PS. Lite märkligt att GUIF använde sig av tre målvakter i matchen. Trodde inte ens det var tillåtet.

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 feb 2018 goran tjader

  Oliver Widmarks inlägg var klockrent. Ingen bra match med mycket slarv och tekniska misstag. Samtidigt så är det ju så att laget består av nya och yngre spelare med betydligt mindre rutin. Domarna hade heller inte sin bästa dag.
  Vad jag inte tycker är bra är alla försök till "instick" på linjen. Av c:a tio sådana resulterade bara i ett mål! GUIF kunde enkelt kontra och det var där man tappade en "pinne".
  PS Vill gärna hylla Linus Arnesson insats i EM där han verkligen visade vilken bra handbollsspelare han är. ETT STORT GRATTIS,LINUS!!!

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 feb 2018 Troll68

  Håller med dej Goran,Så dåliga inspel till linjespelaren,måste ni bli bättre på och bara för man leder kan man inte släppa allt och tro att allt är ok,matchen är 60 min,så kom igen grabbar kämp på i 60 min,Hoppas det blir ett bättre spel i 60 min I morgon mot Aranäs.
  Jag vill också hylla Linus,sicken Grym spelare han är,Går in och avgör i SEMI Ja det är inte konstigt att han är min Favvo Spelare.Grattis än en gång till Silvret Linus

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in