1-2 59 min Knippla
2-2 81 min Jompa ass Östlund

Laget: Nikki - Mike, Wallnér, Kevin, Kalle - Godtman, Erik R - John P, Jesper, Jompa - Patrrik
På bänken: Östlund, Samuel

Knippla börjar något bättre men efter ett litet tag jämnar vi ut spelet. Knippla tar ledningen efter att vi tappar bollen för lätt på mitten och Knippla ställer om och kommer runt på vänsterkanten och slår in bollen framför mål där de får en tå på bollen och skarvar in bollen. Vi börjar ta över lite och Godtman är nära att göra ett drömmål från 25 meter men målvakten tippar bollen uppe vid krysset till hörna. John är så när att slå in hörnan vid bortre stolpen. Erik R slår flera bra hörnor och till slut får vi utdelning när John är högst och nickar in 1-1.
1-1 i paus där vi tagit över spelet sista 20 minuterna och Knippla inte haft så mycket under den tiden.
Knippla tar tag i spelet i andra halvlek. Efter en kvart kommer de in i straffområdet ganska långt ut till vänster och skjuter ett inte allt för märkvärdigt skott men Nikki som skadade axeln på uppvärmningen tvekar att slänga sig och bollen slinker in vid bortre stolpen. Knippla fortsätter att föra spelet men skapar inte så många chanser. Vi kommer till anfall ibland men har också svårt att få till den sista passningen. Knippla får ett jätteläge efter Godtman missat en bakåtpass kommer de 2 st mot Nikki, deras spelare passar snett framåt och de har öppet mål men domaren blåser för offside, svårt att se om det verkligen var det. Strax efter får de en liknande läge och spelar fri en spelare som denna gången är offside men domaren blåser inte men Nikki räddar. Vi lyfter upp spelet lite mer i slutet och Östlund slår en boll över backlinjen som målvakten missbedömer lite och Jompa hinner före och kan göra 2-2.
Matchen slutar 2-2 efter att vi var bättre i första och Knippla i andra.