• Referat: Bara GoIF - Österlen FF

Bara-ÖFF Dags för bortamatch, detta mot Bara i ett underbart väder. Inför matchen var inställningen att bärga hem tre poäng. Inledningen blev lite trevande, där Bara skapar ett par bra lägen, men där Sebastian säkert plockar. Men sedan i den 6:e minuten, då kommer det ett mönsteranfall från oss, där Oskar B får bollen på kanten och slår ett inlägg där Frans skjuter på volley rätt upp i nättaket. Så jäkla snyggt. Sedan i den 11:e min skarvar Kevin snyggt till Oskar B, som får friläge, men där målvakten gör en bra benparad. Vi fortsätter skapa några bra målchanser, medan Bara spelar väldigt mycket på djupet, men som backlinjen har hyfsat koll på. Med efter en halvtimme så är det Oskar B som hittar Elias på djupet, som distinkt sätter 2-0. Efter det så får Oskar B ett bra läge, men skottet utanför. Första halvlek slutar 2-0, där vi är väldigt fysiskt starka mot ett bra lag. Andra halvlek: Redan i den andra minuten har Blixt en bra frispark som tippas till hörna, när mål. Sedan blir det böljande spel, Bla ett friläge för Blixt, men även Bara har några riktigt bra chanser, men som bränns. I den 65:e minuten gör deras en idiotsatsning på Sebastian med hela jäkla sulan rätt mot knäet, borde blivit rött på den. Men Sebastian kunde fortsätta, trots smärtan. Men minuten senare får vi en hörna, som Frans snyggt nickar in, 3-0. Sedan i den 75:e får dom en frispark som Sebastian gör en kanonräddning på. Minuten senare får Frans ett jätteläge att göra 4-0, men skjuter över. Även Oskar B har ett bra läge, men deras målvakt räddar. Slutresultat: 0-3 Laget gör en kanoninsatts, där matchens extraplus går till Sebastian, Jonte och Oskar B. Men som sagt, samtliga är grymma ikväll. Målen: 6:e min 0-1 Frans (Oskar B) 30:e min 0-2 Elias (Oskar B) 69:e min 0-3 Frans (Oskar B) 73:e min gult kort Gustav U19 8 maj 2015 0kommentarer
  • Referat: Österlen FF - Veberöds AIF/Linero IF

ÖFF-Veberöds AIF/Linero IF Första hemmamatchen på Branteviks IP. Vädret klarblå himmel och soligt, perfekta förutsättningar. I början är vi inte alls vakna, Veberöd skapar en bra chans i första minuten. Men sen blir det lite bättre. I femte minuten har Kevin en bra chans, ett halvt friläge, men inget mål. Några minuter senare har Edo ett friläge, men målvakten bra ute o räddar. I 12:e minuten har Veberöd ett skott i insidan av stolpen, pust. Sedan böljar det, chanser på båda hållen. I 35:e minuten får Veberöd en straff, som dom sätter precis. Sebastian har nävarna på den. Annars en första halvlek som vi har lite mer av spelet, men där chanserna är ungefär lika på båda hållen. Andra halvlek: Öppnas som den första slutade. Chanserna avverkade fram o tillbaka. Men sedan får Oskar en bra boll av Albin A, kvitterat. Snyggt. Sedan skapas det jättechanser att sätta ett till, frilägen, bra hörnor, skott osv, men bollen vill inte in. Men sedan efter en halvtimme får Micke nog, tar bollen och gör en solo-rajd från halva planen och rundar allt och alla o sätter 2-1, snyggt. När 8 minuter är kvar, så får Edo sitt andra gula kort, utvisning. Vi fajtas på, men tappar en markering o dom gör 2-2. Efter det så har dom en i stolpen, nära. Men, det blir 2-2. Vilken match. Matchens stjärnor är Gustav, Frans och Oskar B och även ett plus för Mickes snygga 2-1 mål. Bra jobbat allihopa. Målen 35:e min 0-1 straff 62:e min 1-1 Oskar B (Albin A) 76:e min 2-1 Micke 88:e min 2-2 U19 3 maj 2015 0kommentarer
  • Hemmamatch söndag 3 maj

Dags för första hemmamatchen på Branteviks IP. Samling kl 1000, matchstart kl 1100, detta mot Veberöds AIF/Linero IF. Laget är kallat på FB-gruppen. U19 30 apr 2015 0kommentarer
  • Träning i Brantevik from tis 28 april

From nästa vecka, alltså tisdag den 28 april, så gäller träning i Brantevik. Så tisdag kl 1730-1900. OBS! Ingen träning på torsdag den 30 april (Valborgsafton). U19 23 apr 2015 0kommentarer
  • Referat: Österlen FF - Lindeborgs FF 1948

ÖFF-Lindesborg Första halvlek klart till oss. Oskar och Edo oroade hela tiden motståndarnas försvar. Vi hade flera andra halvchanser, Bla ett ribbskott av Oskar. Andra halvlek, fortsatt dominans av hemmalaget, Bla ett bra skott av Oskar som målvakten tippar i ribban. Jättechans även för Edo efter ett fint förspel av Oskar. Minuten senare hade Oskar ett hårt skott i stolpen, värt ett bättre öde. Jag skulle kunna nämna flertal chanser, säkert tiotal till. Summerat en stabil lagseger, där försvaret stänger igen nästan helt, mittfältet som äger mittfältet och vassa forwards som emellanåt har lekstuga. 1-0 15:e Edo (Oskar B) 2-0 34:e Edo (Kalle) 3-0 56:e Edo 4-0 63:e Saif (Edo) 5-0 73:e Gustaf (Edo) 5-1 77:e 6-1 89:e Edo (Oskar B) U19 18 apr 2015 0kommentarer