Nu ligger serieförslaget för 2023 på Smålands FF hemsida Seniorlag Herrar 11 jan 2023 0kommentarer
  • Vinst i Nybro-Open

OIF vann Nybro-Open kommun bra kämpat Seniorlag Herrar 11 jan 2023 0kommentarer
  • OIF tippset 2022

1. Stig-Allan Johansson 15 rätt 71 mål 2. My Sjöqvist 15 rätt 54 mål 3. Anita Sjöqvist 15 rätt 45 mål OIF gjorde 65 mål Grattis till vinnarna Seniorlag Herrar 4 okt 2022 0kommentarer
  • Referat: Nybro IF Ungd. - Orrefors IF

Söndagens match mot Nybro ungdom blev inte vad OIF hade hoppats på. Nybro ungdom stod som segrare med 2-0 när matchen blåstes av. Första halvlek var väl inte direkt fotbollsgodis för publiken. Båda lagen rullade boll i sidled mestadels och de riktigt heta chanserna uteblev. Halvtidsresultatet 0-0 speglade matchbilden. Inledningen av andra halvlek kom dock att bli helt matchavgörande. Två gånger om inom loppet av bara ett par minuter stack Nybro ungdom upp och gjorde mål. Först ett snyggt skott som borrade sig in i bortre hörnet och sedan en straff. OIF lyckades tyvärr inte hota Nybro Ungdom på slutet utan 2-0 stod sig matchen ut. Niklas Karlsson, assisterande tränare: ”Vi kommer inte upp i nivå alls. Vi ligger ständigt några meter efter och på nåt sätt känns det som att det har varit lite så hela hösten. Nybro IF vinner rättvist. Det är bara ta nya tag och avsluta på bästa sätt denna säsongen.” Seniorlag Herrar 23 sep 2018 0kommentarer