• Dalhem IF - Norrby SK 10-0

Dalhem IF-Norrby SK dam 10-0 (6-0) Match på Gotland mot det forna allsvenska laget Dalhems IF. Gemensam frukost och lunch innan avfärden från Endre bygdegård till Dalhem. Vinnare i kronkastningen vart Nattis som därmed vart utsedd till kronprinsessa. Det var en summering av det som var mest positivt med denna match… Matchen börjar och det går raukt år pipan direkt, vi blir totalt ifrånsprungna av DIF som spelar en enkel och rauk fotboll, ofta startas anfallen med att den duktiga målvakten skickar en långboll till DIF:s två snabba afrikanska spelare som löper ifrån oss. Det är runt dessa två spelare som det mesta kretsar i matchen. När halvleken är slut står det uppkäftiga 6-0 på Sveriges lägst placerade resultattavla. Vi bestämmer oss för att hålla ihop ett mycket kompaktare lag i 2:a halvlek, men det vart inte som planerat , vi blir långa även i 2:a halvlek , kanske för att vi inte orkar ta hemjobbet i den tryckande värmen. Resultatet braukar iväg till 10-0 innan domaren tömmer sina lungor i visselpipan. Efter matchen erbjöds det Gotländska jordgubbar i kiosken för ynka 35kr/l,,,, men Eve Back med kompisar hade redan handlat för 70kr/l… som det inte var nog med förnedring . Nu rauker vi upp oss och tar nya tag i höst!! Mvh Magnus Eriksson A-lag Damer 18 jun 2019 0kommentarer