• Boll och Lek Födda 2018-2019

Äntligen är det dags för dom allra minsta att starta upp säsongen!😀 Ingen föranmälan krävs, bara att dyka upp. Nol IK 21 apr 0kommentarer
  • Derby!

Ale-Derby! 🔥😀 Lördag kl 16:00 Nolängens IP Konstgräset Nol IK vs Nödinge SK Vi påminner om man måste ta bilen så är parkering endast tillåtet på gruset och 7-mannaplanen bredvid. (Absolut förbjudet att parkera längs grusvägen då man förhindrar för boende samt ev utryckningsfordon.) Varmt Välkomna!😊 Nol IK 19 apr 0kommentarer
  • Segerglädje igen!😀

Laget och klacken firade andra raka!😀🔥💪💙💛 Dagens match hemma på Nolängens konstgräs mot gästerna Tollereds IF blev en betydligt jämnare historia än premiären, 3-2 seger!😀💪 5 minuter var spelade när Jesper Garvetti nickade in 1-0 som stod sig första halvlek ut trots bud åt båda håll. Andra halvlek hann pågå i 2 minuter när hemmalaget psykologiskt utökade till 2-0 genom Elliot Lindberg. Tollered reducerade sen i den 56:e minuten. Och när bortalaget sen tryckte på för en kvittering så gjorde istället Oscar Lindo 3-1 i den 66:e minuten. Tollered kom sen dock inte närmare mer än ytterligare en reducering i den 83:e minuten. En mycket stark seger av hemmalaget och ytterligare 3 poäng in på kontot.💪 Dagens publiksiffra skrivs till hela 131 personer.😀 Tack skall ni ha och varmt välkomna nästa lördag då det återigen är hemmamatch. Derby mot Nödinge SK kl 16:00. Grattis till segern killar och njut av denna lördagkvällen också.😊 Laget idag: Felix Bakkum Martin Eriksson Oliver Eriksson Jesper Garvetti Ludvig Hellström Oliver Henrysson Fabian Janz Emil Kristiansen Elliot Lindberg Oscar Lindo Theo Thell Lukas Axelsson Andreas Brandt Joel Eriksson William Lyckner Alexander Wennberg Nol IK 13 apr 0kommentarer
  • Hemmamatch 13/4 kl 15;00

Efter den lysande division 6 premiären som Nol IK vann med 9-3 mot Gamlestaden så väntar det åter en hemmamatch nu på Lördag 13/4 kl 15:00. Då hälsar vi domare och gästerna Tollerds IF samt publik välkomna till Nolängen! Premiären för gästerna slutade med 1 poäng efter ledning med 1-0 borta mot Hermansby fram till 90:e minuten då kvitteringen kom. Träningsveckan kommer innehålla fortsatt gnuggande på det egna spelet för ett ödmjukt lag som fortfarande är i början på sin resa. Rykten säger också att Martin ”Twin” Eriksson kommer att ansluta sig till träningarna från nu.😀 Nol IK 8 apr 0kommentarer
  • Vinst i Premiären!😀

Drömstart!😀💪🔥💙💛 Nol IK s herrlag tog i dagens seriepremiär i division 6 emot Gamlestadens FF på Nolängens konstgräs. Laget har under försäsongen spelat ihop ett nästintill nytt lag utan att ha haft resultaten med sig. Men i dagens match så blev den rena ketchupeffekten då man vann med hela 9-3 (5-1)!😀 Motståndarna Gamlestaden startade piggast och fick även göra matchens första mål. Men det tog bara 2 min innan hemmalaget kvitterade och efter det så lossnade verkligen allt. Mittbacken Ludvig Hellström drämde in 2 frisparkar. Det ena finns att se på vårat instagramkonto. Laget visade upp ett eget spel under hela matchen och bjöd på stor glädje. Dagens målskyttar: Oscar Lindo Ludvig Hellström Fabian Janz Oliver Henrysson Andreas Brandt Förutom plus till hela hemmalaget så går dagens största plus till några ungdomar från egna led som startat en klack som hördes och som spelarna storartat tackade efter matchen! Finns film att se även på det.😀 Nästa lördag är det hemmamatch igen då vi tar emot Tollereds IF kl 15:00. Välkomna då! Stort grattis till segern killar och njut av eran lördagkväll nu!😀 Dagens lag: 1 Oliver Eriksson 3 Alexander Wennberg 5 Oliver Henrysson 8 Ludvig Hellström (kapten) 9 Elliot Lindberg 10 Oscar Lindo 11 William Jaregård 13 Emil Kristiansen 14 Lukas Axelsson 17 Felix Bakkum 30 Oliwer Juhlin 6 Fabian Janz 7 Jonathan Pusterli 15 Joel Eriksson 22 Andreas Brandt 29 Omid Amo Mohammadian Nol IK 6 apr 0kommentarer