• SegerglĂ€dje igen!😀

Laget och klacken firade andra raka!đŸ˜€đŸ”„đŸ’Ș💙💛 Dagens match hemma pĂ„ NolĂ€ngens konstgrĂ€s mot gĂ€sterna Tollereds IF blev en betydligt jĂ€mnare historia Ă€n premiĂ€ren, 3-2 seger!😀đŸ’Ș 5 minuter var spelade nĂ€r Jesper Garvetti nickade in 1-0 som stod sig första halvlek ut trots bud Ă„t bĂ„da hĂ„ll. Andra halvlek hann pĂ„gĂ„ i 2 minuter nĂ€r hemmalaget psykologiskt utökade till 2-0 genom Elliot Lindberg. Tollered reducerade sen i den 56:e minuten. Och nĂ€r bortalaget sen tryckte pĂ„ för en kvittering sĂ„ gjorde istĂ€llet Oscar Lindo 3-1 i den 66:e minuten. Tollered kom sen dock inte nĂ€rmare mer Ă€n ytterligare en reducering i den 83:e minuten. En mycket stark seger av hemmalaget och ytterligare 3 poĂ€ng in pĂ„ kontot.đŸ’Ș Dagens publiksiffra skrivs till hela 131 personer.😀 Tack skall ni ha och varmt vĂ€lkomna nĂ€sta lördag dĂ„ det Ă„terigen Ă€r hemmamatch. Derby mot Nödinge SK kl 16:00. Grattis till segern killar och njut av denna lördagkvĂ€llen ocksĂ„.😊 Laget idag: Felix Bakkum Martin Eriksson Oliver Eriksson Jesper Garvetti Ludvig Hellström Oliver Henrysson Fabian Janz Emil Kristiansen Elliot Lindberg Oscar Lindo Theo Thell Lukas Axelsson Andreas Brandt Joel Eriksson William Lyckner Alexander Wennberg Nol IK 13 apr 0kommentarer
  • Hemmamatch 13/4 kl 15;00

Efter den lysande division 6 premiĂ€ren som Nol IK vann med 9-3 mot Gamlestaden sĂ„ vĂ€ntar det Ă„ter en hemmamatch nu pĂ„ Lördag 13/4 kl 15:00. DĂ„ hĂ€lsar vi domare och gĂ€sterna Tollerds IF samt publik vĂ€lkomna till NolĂ€ngen! PremiĂ€ren för gĂ€sterna slutade med 1 poĂ€ng efter ledning med 1-0 borta mot Hermansby fram till 90:e minuten dĂ„ kvitteringen kom. TrĂ€ningsveckan kommer innehĂ„lla fortsatt gnuggande pĂ„ det egna spelet för ett ödmjukt lag som fortfarande Ă€r i början pĂ„ sin resa. Rykten sĂ€ger ocksĂ„ att Martin ”Twin” Eriksson kommer att ansluta sig till trĂ€ningarna frĂ„n nu.😀 Nol IK 8 apr 0kommentarer
  • Vinst i PremiĂ€ren!😀

Drömstart!😀đŸ’ȘđŸ”„âšœđŸ’™đŸ’› Nol IK s herrlag tog i dagens seriepremiĂ€r i division 6 emot Gamlestadens FF pĂ„ NolĂ€ngens konstgrĂ€s. Laget har under försĂ€songen spelat ihop ett nĂ€stintill nytt lag utan att ha haft resultaten med sig. Men i dagens match sĂ„ blev den rena ketchupeffekten dĂ„ man vann med hela 9-3 (5-1)!😀 MotstĂ„ndarna Gamlestaden startade piggast och fick Ă€ven göra matchens första mĂ„l. Men det tog bara 2 min innan hemmalaget kvitterade och efter det sĂ„ lossnade verkligen allt. Mittbacken Ludvig Hellström drĂ€mde in 2 frisparkar. Det ena finns att se pĂ„ vĂ„rat instagramkonto. Laget visade upp ett eget spel under hela matchen och bjöd pĂ„ stor glĂ€dje. Dagens mĂ„lskyttar: Oscar Lindo⚜⚜⚜⚜ Ludvig Hellström ⚜⚜ Fabian Janzâšœ Oliver Henryssonâšœ Andreas Brandtâšœ Förutom plus till hela hemmalaget sĂ„ gĂ„r dagens största plus till nĂ„gra ungdomar frĂ„n egna led som startat en klack som hördes och som spelarna storartat tackade efter matchen! Finns film att se Ă€ven pĂ„ det.😀 NĂ€sta lördag Ă€r det hemmamatch igen dĂ„ vi tar emot Tollereds IF kl 15:00. VĂ€lkomna dĂ„! Stort grattis till segern killar och njut av eran lördagkvĂ€ll nu!😀 Dagens lag: 1 Oliver Eriksson 3 Alexander Wennberg 5 Oliver Henrysson 8 Ludvig Hellström (kapten) 9 Elliot Lindberg 10 Oscar Lindo 11 William JaregĂ„rd 13 Emil Kristiansen 14 Lukas Axelsson 17 Felix Bakkum 30 Oliwer Juhlin 6 Fabian Janz 7 Jonathan Pusterli 15 Joel Eriksson 22 Andreas Brandt 29 Omid Amo Mohammadian Nol IK 6 apr 0kommentarer
  • 14 april StĂ€ddag och trĂ€ff för alla kommittĂ©erna!

Söndagen den 14 april kl 10.00-ca 13.00 Àr det den Ärliga stÀddagen i och runt vÄr anlÀggning för alla vÄra lag och spelare i föreningen och deras förÀldrar/vÄrdnadshavare. Vi kommer samtidigt ha en uppstartstrÀff med alla kommittéer, sÄ alla gamla och nya medlemmar som vill medverka i en eller flera av dessa Àr hjÀrtligt vÀlkomna. Mvh Styrelsen Nol IK 4 apr 0kommentarer