14:30

Matfors IF P04 blå

Referat: Kubikenborgs IF P04 - Matfors IF P04 blå

Årets sista match.
Blåsigt men soligt och ganska varmt. Vi börjar lite avvaktande men kommer in i matchen och det är helt jämnt spel med chanser åt båda hållen.
0-0 i paus. I andra har vi medvind och kanske var det bidragande till att vi tar över spelet. Trots spel mest på deras planhalva så hade vi svårt att komma ända fram till målchanser. Vi har dock ett skott i stolpen, en missad straff och ett friläge från halva plan som vi inte lyckas få in. Till slut kommer ändå ledningsmålet. Retur på en frispark. Vi fortsätter bra men jag tror vi blir ängsliga och oroliga att tappa ledningen. Många som slutar ta kampen. Passiviteten straffar sig och de får 1-1 med 3-4 minuter kvar. Tyvärr så får de energi och vi tappar spelet helt och nån minut senare kan de göra 2-1 som blir slutresultatet.
Totalt sett en ganska bra match förutom de sista 5 minuterna.