• Referat: S/W 2010 Ungd - Malmbäcks IF

Förlust mot S/W. Vi är inte med i första perioden och när målen trillar in blir vi griniga och fokuserar på fel saker. I andra perioden kommer vi ut o spelar ett bättre spel och gör ett par mål. Inför tredje ligger vi under med 7-3 och kommer ut som ett helt nytt lag, släpper bollen till varandra o gör tre mål på tre minuter, skapar därefter mängder med chanser men får inte in bollen. Nu får vi ta med oss den tredje perioden till Matchen mot Hestra nästa helg då vi ska revanch. S/W MIF 7-6 (5-0 2-3 0-3) Mål o ass Jakob 3+0 Teddy 1+2 Ruben 2+0 Gabriel 0+1 Noa 0+1 Edvin 0+1 P-01 3 feb 2013 0kommentarer
  • Referat: Malmbäcks IF - Gnosjö IBK

Seger över Gnosjö. Efter två ganska enkla segrar över Gnosjö fick vi idag verkligen kämpa för segern. Efter en bra start där vi går ifrån till 3-1 kämpar Gnosjö sig ifatt till 3-3 innan första paus. Andra tar vi ledningen innan de vänder till 5-4,sen tar vi tag i det omgående o gör tre mål på 27 sekunder o leder inför sista med 7-5. sista perioden vinner vi med 3-2 men får verkligen kämpa hela tiden,hela laget får beröm idag.I Gnosjö vill jag ge ett extra beröm till en spelare född 02 FillipLarsson som var bäst på plan. Mål o ass Jakob 3+1 Teddy 2+2 Gabriel 2+1 Ludvig 1+1 Ruben 1+0 William 1+0 Edvin 0+1 P-01 26 jan 2013 0kommentarer
  • Referat: Värnamo IK - Malmbäcks IF

Viktig poäng i Värnamo. Vi gör en riktig kämpar insats trots att vi bara är sju utespelare + målvakt. Vi var riktigt illa ute i andra perioden med undeläge 4-2 o Värnamo skapar tryck på oss hela tiden, Men vi reducerar i slutet av andra som ger oss energi till o kämpa till oss en poäng i sista där först vänder till 5-4 ledning för att sedan tappa till 5-6 men ändå har kraft o kvittera. Beröm skall alla spelare ha som ställde upp o slet så för MIF innebandy Mål o ass Gabriel 2+1 Jakob 2+1 Ruben 1+0 Teddy 1+0 Noa 0+1 P-01 20 jan 2013 0kommentarer