• Seriepremiär 2022 Munksund/Piteå

Första seriematchen avklarad med en skön vinst 1-0. Många nervösa i olika grad och då är det skönt att få den avklarad även om vi hunnit med 2 matcher Lilla Coop. Ett nytt lag skall spelas ihop med ett lite nytt speltänk. Träningen utomhus har kommit igång sent, men det kommer allt eftersom vi får nöta på lite. Nu är vi igång och många matcher återstår innan vi kan summera denna säsong. Stay tuned A-lag Damer 1 maj 2022 1kommentar
  • Spelarmöte 2022

Ett första spelar möte inför sasongstarten. Med Tema Spelide', Lite teori och avslut med en "burgare" i restaurangen. A-lag Damer 1 apr 2022 0kommentarer
  • Säsongen 2022 startar

Första träningen på gräs 2022-03-24, första matchen inte långt borta, så vi får ligga i. A-lag Damer 1 apr 2022 0kommentarer
  • Vi är ett ljus i mörkret

Första träning 20220324, inget ljus, men då lyser vi väl upp tillvaron .-) A-lag Damer 1 apr 2022 0kommentarer
  • Infjärdens SK 2 1 - 7 Malmbergets AIF

Vi börjar 1:a halvlek starkt och går tidigt upp i ledning när Simone Midbjer får stå helt ensam inne i straffområdet efter 2 minuter. Vi skapar flera chanser men lyckas inte sätta dom. Infjärden lyckas med att dra ner tempo i matchen och slår mycket långt, vi lyckas inte få spelet och sitta sista halvan av första halvlek, men utökar ändå till 2-0 med Lina Norberg efter 27 minuter. Infjärden är farligt frampå några gånger och kommer fri inne i straffområdet på en hörna som vi släpper markeringen samt ett skott i stolpen innan dom reducerar med 3 minuter kvar att spela. Vi svarar direkt på Infjärdens mål och Lina Norberg nickar in 3-1 rätt innan paus. Själv om spelet inte sitter 100% i första halvleken försvarar vi oss bra och hindrar Infjärden och skapa allt för många chanser. 2:a halvleken lyfter vi oss, pressar Infjärden högre på planen, stressar dom och ger dom mindre tid och spela sina långa bollar. Efter 24 minuter gör Linda Wänelöf 4-1 innan Lina Norberg gör 5-1 rätt efter. 10 minuter kvar av matchen utökar Linda Wänelöf till 6-1 innan Lina Norberg avslutar med kvällens sista mål och slutresultet blir 7-1 till Maif. A-lag Damer 31 aug 2020 1kommentar
  • Maif 2 - 0 Munksund/Skuthamns SK/Piteå IF FF

Ny säger och 3 nya poäng som skickar damerna ensam i topp i division 3 efter att Alviks IK förlorade mot Nyborgs SK. Maif var det bättre laget första halvleken och dominerade stort första 45 minuterna. Första omgången slutar med 2-0 ledning efter mål av Linda Wänelöf efter 19 minuter och Lina Norberg efter 24 minuter. Maif hade flera stora chanser och göra flera mål under första halvlek men tyvärr får vi inte utdelning på våra chanser. Munksund/Skuthamns SK/Piteå IF FF förbättrar sitt spel kraftigt under andra halvleken och jagar under stora delar av omgången en reducering, men Maif står emot och försvarar sig bra och motståndaren kommer inte till några större chanser. Efter 2 matcher för många tjejer, har vi spelledigt först kommande helg, och laddar för ny borta match mot Infjärdens SK 2 den 30 augusti. A-lag Damer 19 aug 2020 0kommentarer
  • MAIF- Tif Boden2 2-1

Seger i hemmapremiären i denna konstiga serie där vi har 3 hemmamatcher och 5 bortamatcher, HELT OBEGRIPLIGT MÅLSKYTTAR Emma Persson och Lina Norberg A-lag Damer 15 aug 2020 0kommentarer
  • Division 3 Nyborg SK- MAIF 0-8

Seriepremiär borta mot Nyborg SK blev en munsbit Seger med 0-8 borta i Kalix A-lag Damer 15 aug 2020 0kommentarer
  • Lilla Coop Cup, Malmbergets AIF-Unbyns IF 2-0

Matchen mellan Malmbergets AIF - Unbyns IF på Tallbacka IP den 14 juni spelas utan publik under rådande omständigheter. A-lag Damer 10 jun 2020 0kommentarer
  • Kiruna FF 3 - 0 Malmbergets AIF

MAIF gick på en tråkigt förlust mot Kiruna FF när årets första träningsmatch spelades. Maif startade med flera spelare som spelade i divison 4 i fjor, samt 3 stycken från F04-06 som fick göra sin första match för damerna. 5 april spelar vi på nytt mot Kiruna FF på Tallbacka. OBS, matcher spelas utan publik. A-lag Damer 30 mar 2020 0kommentarer