• BilBingo SÖNDAG 19 maj

KASSOR öppnar kl. 15.00 - BETALA GÄRNA MED KONTANTER BLOCK 50 kr STARTER & FREE PLAY (1) (2) 30 kr HÖGVINSTER 1 x 10.000 kr - 1 x 5000 kr - 3 x 3000 kr - lägsta vinst 1000 kr PAUS i ca 30 minuter SERVERING med hamburgare, parisare, kaffe, läsk m.m. Har du inte möjlighet att komma med bil finns ca 50 sittplatser på kansliet, OBS! Brant trappa, hiss saknas! BOKA SITTPLATS epost: bilbingo@luleasportklubb.se eller tfn. 0920 -618 50 HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ALLIHOP TILL HERTSÖ IP Luleå SK för 11 timmar sedan 0kommentarer
  • HERTSÖJOGGEN 30 maj

HERTSÖJOGGEN torsdag 30 maj START kl. 18:30 på IP. Ca 5,4 km runt hela Hertsön. - Vi bjuder på fika - Utlottning av vinster på de som går i mål Luleå SK för 4 timmar sedan 0kommentarer
  • Luleå SK-talanger på utvecklingsläger

I helgen ordnade fotbollsförbundet sitt årliga utvecklingsläger för norra distriktens 15-årslag i Östersund. Under lägret genomfördes utbildning i form av träningar, matcher mot andra distriktslag samt teorigenomgångar i olika ämnen och föreläsningar av en ungdomsförbundskapten. Fem spelare från Luleå SK representerade Norrbotten detta år och gjorde himlen blå i Östersund. Från vänster till höger (se bild) Ivar Nutti Rutschman, Noor Elias, Evita Rosengren, Jayson Little och Walter Sundqvist. Himlen är blå tack vare LSK! Luleå SK för 7 timmar sedan 0kommentarer
  • OMGÅNG 4: TRÅKIG TORSK

En helt ok första halvlek som slutar 1-1 med pluspoäng till oss. Vi skapar fler klara målchanser än MSSK, dessutom ett friläge i 44é minuten med avslut i ribban. Men det är en böljande halvlek och MSSK har också sina chanser. Oftast på fasta situationer, men även försök genom omställningar med snabba avgörande pass, som vi ofta står rätt på. Våra anfall påminner lite om det fast med lite mera längd, dock för enkla bolltapp för att skapa något längre etablerat anfallsspel. Andra halvlek startar tight. Munksund får första läget som är farligt, därefter böljar matchen. 1-2 kommer efter en omställning. Därefter försöker vi flytta fram spelet än mer, med blandad framgång. MSSK sticker upp med några farliga omställningar. Vår hetaste chans i andra kommer i 88e minuten när Abdu borrar mot bortre men målvakten gör en fin räddning. Sammantaget en match som vi går ifrån med känslan att "vi kan bättre". Dock hade nog inte delad poäng varit helt orättvist, klart MSSK får någon "gratischans" när vi måste gå för kvittering men totalt sett. Dock både kan, och ska vi, upp några hack till i våra prestationer framöver. Nya tag på tisdag då vi möter Vitå i lilla Coop Cup, därefter hemmamatch på lördag mot Ohtana/Pajala. Ses förhoppningsvis till helgen! Herr - Div 3 för 18 timmar sedan 0kommentarer
  • OMGÅNG 4: Munksund

Munksund kommer till Hertsön, ett lag vi mötte även ifjol i div4. Första matchen vann Munksund (2-1) efter att vi missat straff i slutet. Den andra matchen gör vi en jättebra match och är betydligt starkare, men med matchens sista spark kvitterar Munksund. Dem slutar tillslut 1p före oss och tar direktplats till div3. De tre inledande omgångarna har Munksund inlett med idel förluster, dock mot bra lag. I premiären tappade de ledning till förlust 3 sista minuterna mot Kalix. Därefter torsk mot båda topplagen Boden City (1-2) och Notas (0-2). Munksund är ett rutinerat lag med åldersmännen Per Pettersson (48år), Robert Fahlman (48år) och Joakim Öhlund (39år). Rutinen blandas med ett flertal yngre spelare med spets i snabbe Daniel Joseph John Mot. Ifjol var MSSK ett offensivt spelande lag, i inledningen iår har de dragit hem laget mer & fokuserat på ett kompakt försvarsspel. Vi kommer från förlust senast mot ett bra Boden City, vi blev straffade i inledning av halvlekarna där vi var "sömninga", en sak vi pratat om. Nu är vi hemma på borgen Hertsö IP igen och där är vi alltid svårslagna. Med ett stående starkt stöd i ryggen som leds av trogne supporten Bengt Thorell brukar vi tryckas framåt! Gör Bengt sällskap och heja fram Hertsöns stolthet till 3 poäng! PS! Glöm inte att anmäla er vid ankomst till norrbottens bästa halvtidstävling: Niemi Bil-kastet! "Himlen är blå, tack vare LSK" Herr - Div 3 för 3 dagar sedan 0kommentarer