• Vinst mot Alingsås med 6-3

I kvalets näst sista omgång åkte vi till PUA-Hallen i Vårgårda för att möta Alingsås för fjärde gången i år. Vi har spelat två träningsmatcher på försäsongen och sen ytterligare en i kvalet förra veckan och samtliga hade slutat med vinst för oss. Det blev så även igår, denna gången med 6-3. I första perioden startar vi bra, sen får vi en liten dipp då det ser ut som vi blir bekväma, men ju längre perioden går ju mer tar vi över. I efterdyningarna av ett powerplay gör #8 Wassberg 1-0 på pass från #16 Janum och #7 Brodén. Perioden slutar 0-1 och skotten 5-8, (såg mer ut som 10-13 typ)... Andra perioden tar vi över ännu mer och gör 0-2 genom #15 Lindell då #10 Witermark stod rätt i styrspelet och fick en gratis puck på bladet som levererades till Lindell som smällde till direkt! Detta redan i andra bytet av perioden. Vi släpper sedan 1-2 mitt i perioden men lyckas göra 1-3 i powerplay några minuter senare. #7 Brodén rakar in pucken snyggt framspelad av #8 Wassberg och #22 Holmqvist. Perioden slutar 1-2 och skotten 7-10. Det kändes bra inför sista och om vi bara höll oss på isen skulle vi lösa detta! 1-4 kommer två minuter in från #32 Lundgren på ass från #10 Witermark. 1-5 bara 3 minuter senare från #26 Lindqvist på pass från #10 Witermark och #32 Lundgren. Här någonstans dör matchen och nästkommande 10 minuter spelas mer eller mindre av. Med 5 minuter kvar reducerade Alingsås till 2-5 och sen även till 3-5 med 2,5 minut kvar. Det blev dock aldrig spännande eller kändes oroligt - det var nog mer vi som blev bekväma. Vi gör 6-3 i tom bur genom #10 Witermark. Matchen slutar alltså 3-6 och skotten blev 27-26 till Alingsås. Wille Wassberg fick killarnas egna pris som matchens lirare. Vill även lyfta fram femman med Lindell, Witermark, Lundgren, Kluge, Lindqvist som stod för 3 mål i spelet 5 mot 5. Skoj att vi lyckats slå Alingsås i samtliga matcher i år. Skoj att vi dessutom gör ett bra kval och vinner några matcher. Vi utmanade ju dessutom verkligen Motala hemma i förra omgången, en vinst där och vi hade faktiskt spelat om första platsen i gruppen imorgon. Så små är marginalerna i ett kval. Imorgon tar vi emot Ulricehamn i säsongens sista match, kom ner och hylla ert LBK för en fantastiskt genomförd säsong. Vi ska se till att visa att vi även kan slå ett divison 2 lag! Herr A för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Säsongens sista match mot Ulricehamn

Säsongens sista match spelas nu på fredag 22 mars mot Ulricehamn i kvalet till HockeyTvåan. Kom och stötta vårt grymma A-lag som gjort en fantastisk säsong. Matchstart 19:00 Digital Entrébiljett och 50/50, klicka här ! Team 14 serverar återigen varma våfflor på insidan och smaskiga välsmakande högrevshamburgare på utsidan! Välkomna och se den mest underhållande ishockeyn av Lerums BK på riktigt, riktigt länge i Vättlehallen! Herr A för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Kvalserien går vidare - sista hemmamatchen fred 22/3

Imorgon onsdag 20/3 åker grabbarna upp till Vårgårda och Puahallen för att möta Sörhaga/Alingsås kl 19.40. Efter det stöttar vi dem hemma på fredagskvällen när pucken släpps kl 19 mot Ulricehamn. LM MASKIN som sponsrar hela matchserien är på plats och visar upp utrustning och ställningar som vi enkelt kan hyra av dem och Team 14 tar hand om logistiken kring försäljning och entre. Fredagsmyset är i Vättlehallen på fredag - välkomna att se killarna sista kvalmatchen och bra ishockey utlovas igen! Entre 80:- Lerums BK för 9 dagar sedan 0kommentarer