19:00

Långemåla IF

Referat: SK Lojal - Långemåla IF

Sista matchen innan uppehållet

Borta mot Lojal. Inte på något sätt en lätt match på förhand med tanke på att dom vann ganska så komfortabelt i matchen hemma, samt att dom är tvåa i serien.

Vi va lite tillbakadragna i börja, och passade bort oss lite väl enkelt. Hemmalaget var spelsugna och rullade på väldigt bra med en del fina långbollar.
Stundtals blev vi lite mer säkra med passningarna, men det va motståndarna som spelade upp sig mer och mer.
Vi hade svårt att hänga med i svängarna ibland, och det märktes att motståndet va bättre.

1-0 kom också logiskt på en genomskärare förbi vårt försvar och mot en chanslös Erik i målet.
Efter det kom det även lite olyckligt en skada på Micke, som gjorde att vi fick justera om lite i laget.

Andra halvlek började lite mer jämt, och även om det va Lojal som rullade boll, missade dom i sista steget mot mål.
Vi höll upp bra, men åkte på ett förargligt mål efter en väldigt misstänkt hands.

Matchen var hemmalagets, men vi kunde ändå ta oss framåt då och då, speciellt på vänsterkanten.
På en brytning på mitten kunde Johan servera en framstormande Lars, som enkelt gick förbi målvakten och gjorde en reducering.

Vi orkade hålla emot i 70 minuter, sen tappade vi allt mer mot ett fortfarande motiverat hemmalag.

Skönt med lite uppehåll för sommaren (om den kommer tillbaka)