• A-laget saknar bollar

Hej ! Igår kväll vi hade träning och skulle hämta våra bollar så saknades det 4 st bollar (strl 5) i vår bollsäck. Är det någon som lånat dem över helgen ? Bollarna är märkta med KKIF A- lag och låg i vårt förråd i källaren. Tacksamt om vi kunde få dem tillbaka då vi behöver alla våra bollar. Om någon har dem v g meddela mig. Robert, A- laget 0702-929050 A-lag Herr 25 apr 2023 0kommentarer
  • Referat: Kärra KIF - Romelanda UF

Det började med högt tempo från båda lagen där visade motståandarna var lite hungrigare i sina löpningar. Det var riktig kämpig i mitt på plan för båda lagen. Redan i första halvlek stod 2-2 som vi dominerade sista 20 min i första halvlek. Andra halvlek var tanken att fortsätta som vi avslutade i första men motståndarna var lite starkare och kunde ta hem vinsten med 4-2 och vi inte riktig kom i den nivån som vi hade tänkt i andra halvlek. Totalt genomförde vi en bra match men det räckte inte hela vägen denna gång. Vi tar nya tag till nästa match. A-lag Herr 21 apr 2023 0kommentarer
  • Referat: Kareby IS - Kärra KIF

Ja nu är andra matchen gjort i serien vi var och mötte kareby som hade förlorat sin första match och vi hade en bra känsla i laget och vi startade bra tycker jag vi tar ledningen med 1-0 och allt känns bra men rätt som det var så kvitterar kareby på en kontering och 1-1 står sig halvleken ut. Vi pratade lite om hur vi skulle gå till väga i andra halvleken och vi gjorde också två byten och det kändes bra vi skapade flera bra chanser till att göra mål men tyvärr det ville sig inte men det som brukar hända när man inte tar tillvara på sina chanser så gör motståndarna mål den här gången på straffspark. Nu fick vi kämpa som bara den för att kvittera och det kom på en hörna. Vi får ta lärdom av den här matchen jobba på och göra det bättre till nästa match. Vi tar med oss en poäng från matchen det får duga. Forza kärra. A-lag Herr 15 apr 2023 0kommentarer
  • Referat: Kärra KIF - FC Komarken

Då var första serie matchen avklarat vi möter FC Komarken som kom med ett konkurrens kraftigt lag ändå som kämpade tappart men vi var det bättre laget för kvällen. Vi skapade flera målchanser i första halvleken och vi lyckades göra ett mål på första halvleken. Andra halvleken börjar vi som vi slutade första men nu hittade vi målet en gång till och vi fortsätter skapa flera målchanser men gjorde inte mål och som det brukar vara så gör Komarken mål när det är tio minuter kvar av matchen men vi håller ut och vinner med 2-1. Vinst och 3-poäng det får vi vara nöjda med. A-lag Herr 6 apr 2023 0kommentarer
  • Öppna träningar

Hej! Vi i Kärra KIF herr seniorer kör vi igång snart våra eftersäsongsträningarna och där kommer vi ha även öppna träningar för provträningar med start vecka 45-50. Vi kommer spela i div 5 - 2023 Är du intresserad så vill jag i första hand att ni tar kontakt med Jörgen Ahlman på 0723-06 63 99 Mvh Farshad Tränare Herrseniorer Kärra KIF A-lag Herr 4 nov 2022 0kommentarer
  • Referat: Kärra KIF - Bergsjö IF

Det blev stor seger målfest för Kärra KIF hemma mot Bergsjö IF. Motståndarna började bättre än förväntat och vill sätta högt press på oss och där även kunde de göra 1-0 på 5:e min. Men det tog bara 2 min så kunde Johan Jussila hitta målet och kunde kvittera till 1-1. Efter det hade Kärra bollinnehav för det mestadels av matchen. 2-1 var det en klass mål som gjordes via Ptrick Noaksson via en hörna som han slog till den i volly direkt i mål.I minuterna 29, 41, 49 så stod igen av Johan Jussila som Kärra utöka till 5-1. Vi uuökade igen i minuterna 56 och 57 genom Adam Hati och Fredrik Lamell där sifforna blev 7-1. I minut 64 så fick motståndarna rött kort och där faller motståndarna bakåt lite. Men vi var riktiga taggade och i min 57 så kunde Felix Bengtsson kunde göra 8-1 för Kärra. Tyvärr vi kände oss lite bekväma och där kunde vi erbjuda motståndarna in matchen för att göra sitt andra mål. Efter 8-2 så vakna vi till igen och i min 87 kunde vi utöka igen till 9-2 genom Simon Cederqvist och det var även slutresltatet. Riktig rolig var det att avsluta sista matchen för denna säsong och riktig kul att målen gjordes via många olika spelare. Som sagt idag var killarna väldig taggade inför matchen och även det var viktig för oss hur högt i tabellen vi kunde placera oss. Till slut vill vi ledarna tacka publiken som har stöttat oss under hela säsongen och på återseende hälsar vi publiken välkommen till nästa säsong. A-lag Herr 9 okt 2022 0kommentarer
  • Referat: Kärra KIF - Croatia Göteborg

Vi fick en bra start på matchen. Johan Jussila slog till, redan i 25:e minuten. Vi ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Adam Goncalves. Det dröjde till den 71:a minuten innan Fredrik Lamell ökade ledningen med 3-0. Med åtta minuter kvar att spela ökade vi ledningen genom Fredrik Lamell. Reduceringen till 4-1 kom i 90:e minuten, när Mouhammed Omeirat gjorde mål för Croatia Göteborg. Men mer än så orkade Croatia Göteborg inte med. Killarna gjorde ett riktig bra insats ifrån sig. De hjälpte och ställde upp för varandra i varje situation. En liten cred till vår målvakt Ramzi som gjorde riktig bra i mål och kunde rädda många fina räddningar. Det är alltid roligt att vinna men att vinna över ett stabilt lag som har gjort det bra ifrån sig i hela serien så smakar vinsten ännu bättre. Till slut vi jag bara gratulera våra killar för den fina insatsen och även gratulera Croatia för serievinsten och önskar de lycka till. A-lag Herr 1 okt 2022 0kommentarer