• Referat: Åkersberga Basket - KFUM Örebro Basket

Laget gör sin starkaste insats under säsongen. Vi tar ledningen i början av matchen och poängmässigt svänger det en hel del mellan lagen. I halvtidspaus visar poängtavlan 33-33. Det blir en riktigt jämn och spännande match in till slutet men den här gången räcker det inte hela vägen till seger. En stor eloge till tjejerna som trots få spelare krigar matchen igenom. Starkt jobbat!! Period 1: 18-14 Period 2: 15-19 (33-33) Period 3: 22-16 (55-49) Period 4: 17-19 (72-68) Dam A 3 mar 0kommentarer
  • Referat: KFUM Örebro - Hammarö Basket

Poängrik match KFUM Örebro tog en ordentlig ledning i matchen med siffrorna 26-6 efter första perioden. Den andra blev jämnare poängmässigt, i halvtid hade Örebro en ledning med 40-18. Matchen slutade med vinst och siffrorna 69-35. Period 1:26-6 Period 2: 14-12 (40-18) Period 3: 12-5 (52-23) Period 4: 17-12 (69-35) Nästa match i Mellansvenska U16-19 Lördag 9 mars mot Arvika hemma i Tegelbruket kl 11:15. Redan idag söndag 3 mars spelar damerna match borta mot Åkersberga klockan 16:00 i div 2. Dam A 3 mar 0kommentarer
  • Referat: KFUM Örebro Basket - Vision Generation Boll Idro...

Tuff match mot VGB KFUM Örebro tog ledningen i matchen och lyckades hålla jämna steg till slutet av första perioden, då VGBs nr 10 sänkte två treor (av hennes 7 treor i matchen) och därmed skapade en ledning med sex poäng. Period 2 blev riktigt svår då hemmalaget drog på sig lagfoul tidigt och missade sina skott. VGB fortatte att ösa in poäng och i halvtid stod det 18-41. Under period 3 kunde hemmalaget göra mer poäng och spela jämnare med motståndarna. Matchen slutade dock med stora siffror, vilket kändes riktigt tungt. Nya tag redan imorgon för de som spelar i Mellansvenska U16-19 i Tegelbruket mot Hammarö. Period 1 14-20 Period 2 4-21 (18-41) Period 3: 14-20 (31-61) Period 4: 11-27 (43-88) Nästa match i div 2 Söndag 3 mars möter vi Åkersberga Basket borta. Dam A 17 feb 0kommentarer