• Förlust i derbyt mot BK Häcken

Det blev förlust med 0-5 mot BK Häcken i Svenska cupen, efter 0-1 i halvtid. I första halvlek stod Jitex upp bra mot det allsvenska motståndet, som tog ledningen genom Agla Maria Albertsdottir i den fjortonde matchminuten - ett resultat som stod sig till halvtid. I andra halvlek blev det tuffare och Häckens Stine Larsen kunde öka på bortalagets ledning till 2 och 3-0. Under matchens sista tre minuter kom 4-0 och 5-0, som blev slutresultatet. Lagkapten Elin Palklint är nöjd med sitt lags prestation, speciellt i första halvlek: – Sett över 90 minuter är det en bra match av oss, och första halvek är betydligt bättre från vår sida. Vi får jaga, men vi ligger rätt i våra positioner och får en del kontringar. I andra halvlek tar de över rätt markant och går ut med en annan press, det märks i andra halvlek när vi inte orkar och de ligger på - det känns som att de lägger in en växel till. De vinner rättvist. Nästa helg är det ny match i Svenska cupen, då mot KIF Örebro. – Nu väntar en ny träningsvecka och det är ändå motiverande och inspirerande att möta motstånd en nivå upp, avslutar Elin Palklint. Mål: Agla Maria Albertsdottir 14', Stine Larsen 67', Stine Larsen 72', Luna Nørgaard Gevitz 88', Dilja Zomers '90+1. A-lag 6 mar 2022 3kommentarer
  • Förlust mot Kristianstads DFF i Svenska cupen

Det blev förlust med 0-4 i mötet med Kristianstads DFF i Svenska cupen hemma på Åbyvallen. Kristianstad tog ledningen redan i andra minuten genom Delaney Baie Pridham, och utökade nio minuter senare till 0-2 genom Tabitha Tindell. 0-3-målet kom efter 52 minuter och slutresultatet fastställdes på stopptid genom Evelyne Viens. Nästa match i Svenska cupen spelas även den hemma på Åbyvallen, den 6 mars då det blir derby mot BK Häcken. Foto: Per Montini. A-lag 26 feb 2022 0kommentarer
  • Förlust mot Alingsås FC

Det blev förlust för Jitex Mölndal BK mot Alingsås FC i lördagens träningsmatch hemma på Åbyvallen. Slutresultatet blev 2-3, bland annat efter att Alingsås satt en straff. Jitex mål gjordes av Felicia Högberg och Tindra Ivarsson-Lidström. Något som var glädjande var att Ida Jacobson var tillbaka på planen för första gången på ett år, efter sin skada! Foto: Egon foto A-lag 6 feb 2022 0kommentarer