19:00

Norra Härene BK

Referat: Järpås IS - Norra Härene BK

Vinst hemma mot Norra Härene

Vi vinner matchen med tillslut 4-2. Vi tar ledningen efter 7 min genom Patrik Pettersson på ett frisparksinlägg, passning Johan Lövkvist. Minuten senare slår vi ett felpass på egen planhalva och NHBK kvitterar på en snygg lobb. Vi trummar på utan att direkt glänsa. I den 17:e minuten håller sig Christopher Byrne framme på ett inspel från Hampus och trycker in 2-1. Resten av halvleken skapar vi flertalet målchanser där deras målvakt gör fina räddningar i kombination med lite för tama avslut. Det kändes från bänken att vi inte riktigt var fokuserade på matchen.

Andra halvlek startar med att NHBK vinner några närkamper på mittplan och helt plötsligt är deras duktiga forward fri och lobbar in sitt andra mål för kvällen, bra gjort av deras forward men samtidigt för snällt försvarspel av oss. Vi spelar nu mer stressigt och får inte till det med spelet eller avsluten, dock i den 64 min så rensar vår målis Simon Nilsson bollen, bollen skarvas lätt av Fredrik Pettersson till Patrik Pettersson som trycker upp den i krysset. 8 min senare så bröstar samma Fredrik in bollen från ett hårt inspel av brodern Patrik. Skönt med dessa mål. Vi skapar ytterligare målchanser men deras målvakt storspelar och håller tätt i slutet av matchen.

Vi tar med oss de tre poängen och laddar för match mot IFK Emtunga på onsdag borta på Mossbrotts.