17 mars 2018
15:00

Storviks IF

Referat: Järbo IF - Storviks IF

Det blev förlust mot Storvik i vår första DM match med 1-0 och det var en jämn match där Storvik var lite starkare än oss i första halvleken men där vi efter ett snöpligt skit mål i baken bara 45 sekunder in i 2:a halvlek tar mer och mer tag i matchen och vi spelar riktigt bra stundtals och får en del halvchanser och gör även ett mål som underkänds för offside och vi har ett par fina chanser till att näta på .

Man ser även att boysen vågar mer och mer ju längre matchen går vilket är riktigt kul att se !

Ja nya tag i morgon då Ullfors väntar i träningsmatch klockan 14:00 på arena Jernvallens konstgräs !