• A lags debut!

Ikväll när Panterns A lag slog Åstorps IK hemma i Kirseberg med 12-5 gjorde ännu en av våra målvakter i J18 debut! Grattis Viktor Kronroth till A lags debuten! Hoppas att du känner dig lika nöjd och stolt över dig själv som vi och boyzen gör över dig! Hoppas du hade en rolig och lärorik kväll! Ledarna J18 15 dec 2021 1kommentar
  • Kom och heja på J18

Just nu möter vårat J18 Nässjö i Kirseberg! Varför inte fira tredje advent med oss? Kom igen boyz.......💛 J18 12 dec 2021 0kommentarer
  • Grattis till vårat J20

Då är lagen klara till junior ettan för vårat J20! Det blir många och långa resor för killarna! Vi i J18 önskar er all lycka till💪💛 Vi följer er med spänning, kanske lite pga att några av våra killar spelar med er😄 Lycka till mot Mjölby borta på lördag💪 J18💛 J18 7 dec 2021 0kommentarer
  • Vände underläge och vann i OT

Igår tog J18 emot HC Dalen i andra matchen i fortsättningsserien. HC Dalen gjorde mål redan efter 01.06. Men Joel Gerdtsson (assist av Tymon) och Samuel Persson (assist av Oscar H och Tymon) gjorde varsitt mål i första perioden och vi gick till första periodsvilan med en 2-1 ledning. Efter 05.16 i andra perioden så utökade Oscar Högberg (assist av Alex och Daniel) ledningen för Pantrarna till 3-1. Men HC Dalen gav sig inte så lätt, och gjorde två mål i andra perioden. Så lagen gick till andra periodsvilan med 3-3. Vet inte vad som sades där inne i omklädningsrummet, för jag var i Landskrona och hejade på min hockeyspelande dotter. Men killarna kom ut med nya krafter. Tyvärr fick HC Dalen in två snabba direkt i starten av tredje perioden. Pantern tog en snabb Time-Out, och killarna fortsatte att kämpa för laget på isen! När det var 5.13 kvar reducerade Joel Gerdtsson till 4-5 (assist av Samuel P och Isac E). Ca tre minuter senare valde Coach att ta ut våran målvakt Axel E för att kunna pressa lite extra! Och vid 59.34 gav det äntligen resultat, med mål, än en gång av Joel Gerdtsson (assist av Oscar H och Isac E) Och ställningen vid fulltid fastställdes till 5-5! Spännande värre! Killarna gick än en gång ut på isen och visade att de verkligen ville vinna detta! Och efter 01.42 på OT satte Tymon Pyrih (assist av Samuel F och Liam M) avgörande pucken i mål och glädjen var total bland killarna! Vinst till boyzen med 6-5! En mycket lättad materialare på läktaten i Landskrona, och så otroligt glad för sina ledare och sina boyz! Bra kämpat killar! Så fantastisk vändning! Det visar att ni kan om ni fortsätter att kämpa som ett lag! Nu ser vi framemot nästa match som är på söndag hemma mot Nässjö. Ett helt nytt lag för oss att möta! Men med rätt inställning och med publikens stöd, så ska vi göra vårat bästa för att ta tre poäng! Kanske kan vi locka dit föreningens Black Panters som extra stöd för killarna! Ser fram emot bra träningar i veckan som sedan avslutas med en spännande match på söndag! Ha en kanonvecka allihopa! Ledarna J18 7 dec 2021 0kommentarer
  • Give us some......

Moore........😃💛 Liam Moore! 1-0 till J20 just nu i Kirseberg mot Kristianstad efter en period! Målskytt J18 spelaren Liam med assist från Victor Roos! Nu kör vi vidare i andra perioden.... J18 30 nov 2021 2kommentarer