Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Frej Herrfotboll

Följ

IK Frej Täby Herrfotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IK Frej Herrfotboll
Välj lag

Frej bärgade andra segern

Sebastian Jangebring Burell
 • 2 jun Thomas Nystedt

  Skön seger och sköna 3 poäng ! Vikingavallen flödade i solsken och i vörmwn krigade Frej till sig 3 viktiga pinnar. Ett extra plus i kanten till Runnemo och Falkeborn som sprang som om de deltog i Stockholm Marathon. Framåt !!

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 jun hp gronwall

  Härlig eftermiddag då LAGET för en gångs skull fick utdelning på sitt spel och kämpaglöd. Det trodde man inte riktigt på förrän efter kvitteringsmålet. Mitt i var ju oddsen för Frej inte heller så uppmuntrande. Tålamod och finurlighet visade vägen. Ser fram emot fortsättningen. Halvtidsschoven också av hög klass.

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 jun Mac Lennart Lindskog

  IK Frej Täby tog sin andra seger
  i årets Superettan: Vann med
  3–2 över Östers IF i värmeböljan.
  Se Täby Allehandas matchrapport med egna närbilder på IK Frejs alla tre mål på Vikingavallen den 2 juni. Videoklipp med IK Frejs nye förstemålvakt Hampus Elgán och pressträffen med managern Roberth "Robban" Björknesjö. Dessutom två kuriosafoton.
  Allt finns att se gratis på www.tabyallehanda.se.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 jun Mac Lennart Lindskog

  Det vore intressant att få veta vad ni som läser den här hemsidan för IK Frej Täby Herrfotboll tycker om mitt förslag att sprida supportergruppen Frej Vikings fyndiga hejaramsor och sångtexter till den övriga publiken på IK Frejs matcher på Vikingavallen/Täby IP.
  Förslaget finns i Täby Allehandas rapport från matchen mellan IK Frej och Östers IF den 2 juni 2018 på www.tabyallehanda.se/sport.
  Förslaget går ut på att sprida texterna till fler åskådare så att även hemmapubliken på sittplatsläktaren under tak kan vara med och sjunga. Det skulle höja stämningen ytterligare på arenan.
  Texterna skulle exempelvis kunna publiceras i det tryckta matchprogrammet, på IK Frejs hemsida eller i ett särkilt sånghäfte (som skulle kunna säljas och därmed ge inkomster till klubben).

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 jun hp gronwall

  Bra förslag men då behövs kanske en ramsa-coach så att vi kan svara den oförtröttliga megafonmannen på andra sidan planen. Han gör ett jättejobb och har väl röstresurser som kan matcha Robbans.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 jun Anders Blomkvist

  Bra förslag. Kul om ledarna i de olika åldergruppena peppar dem att komma ner och ansluta till klacken. Fler röster, hoppande och viftade på läktaren skapar samhörighet mellan alla i klubben. Kul för kidsen när Alaget kommer och tackar dem efter matcherna. Viktigt för ungarna och att laget känner att vi alla är IKFREJ.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 jun Kurt Hofverberg

  Bra förslag. Tror precis som HP att de behövs en hejaklacksledare. Anders har också ty i detta att ledarna gör de olika åldersklasserna får ned barnen att ansluta till klacken. Det allra viktigaste är dock att få mer publik från övriga Täby. Aktiviteter i Täby C, gå 2 betala för en. Locka pensionärer med betala för en match se 3. Osv.

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in