Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Frej Herrfotboll A-laget

Följ

A-laget

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IK Frej Herrfotboll
Fotboll
A-laget

Knapp seger för Sylvia i säsongens första träningsmatch

2 feb 1967 visningar 6 kommentarer
2 feb 1967 visningar 6 kommentarer
Sebastian Jangebring Burell Media/Pressansvarig
6 kommentarer
 • 2 feb Erik Larsson

  . Fantastiskt talangfullt ungt lag Frej ställde på benen.Lite naiva i försvaret. Men det såg otroligt lovande och bra ut offensivt. Hade Frej varit effektivare hade det!blivit vinst. Bollinnehav 70/30 till Frej. Nämen hoppfullt! Över alla förväntningar!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 17 dagar sedan Mac Lennart Lindskog

  Täby Allehandas analys inför Ettan Norra:
  IK Frej Täby och Täby FK är två helt olika slags lag – nu i samma fotbollsdivision.
  Se text och video (där Frejs ordförande Stefan Dejemyr intervjuas) på www.tabyallehanda.se.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 17 dagar sedan Martin Nissler

  Hej Mac, tack för att du engagerar dig - bra!
  Jag tycker dock att du får det att verka som att det inte finns en koppling mellan IK Frej Täby FK (dam & undgom) och IK Frej Herrlag i din artikel, vilket blir lite skevt när du exemplifierar med hur Täby FK spelarförsörjs och hur Täby FK är uppbyggt på dam- & undgomssidan.
  För till saken hör nämligen att IK Frej Täby FK U19 och U17 spelar Allsvenskan, och att relativt nystartade F16-19 (damjuniorerna) går från klarhet till klarhet i div 2 och att återväxten i U16 och i bakomliggande lag även den är mycket god.
  IK Frej Täby FK framgångar de senaste åren är ett resultat av ett genuint och brett förankrat arbete de senaste 2-3 åren som manifesteras av den kvalitetsstämpel i SEF-certifieringen föreningen mottog vid årsskiftet.
  Tack för ordet, Martin

  Rapportera

  Rapportera

 • för 17 dagar sedan stefan norell

  Kände samma sak som Martin när jag läste Täbys Allehandas artikel. Betraktar visserligen bägge klubbarna från läktaren numer. Och från ett kommunalt perspektiv. Men kände inte igen bilden av Frejs fantastiska arbete. Både på Herr, dam och ungdom jobbas det frenetiskt. Det bör lyftas fram!!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 17 dagar sedan Mac Lennart Lindskog

  Hej Martin. Tack för dina synpunkter. Jo, jag vet att IK Frej Täby Fotboll (dam och ungdom) är en klart lysande stjärna i Frejs alliansfamilj. Min analys avser huvudsakligen de två Täbyföreningar som har ett A-lag/representationslag i Ettan Norra. Där finns Frejs dam- och ungdomsförening inte med eftersom den numera är en egen förening med separat ekonomi. Jag ska dock följa Frejs U19 och U17 i Allsvenskan. Vänligen, Mac Lennart.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 17 dagar sedan Martin Nissler

  Hej igen Mac, det går inte att bestrida att det är så det ligger till rent formellt.
  Men för den vanliga läsaren, som inte vet hur mekanismerna kring elitlagen fungerar som läser din nyhet i ditt forum, finns det en stor risk att få en snedvriden uppfattning om IK Frej Täby och den gedigna fotbollsutbildningen som erbjuds på Vikingavallen året runt. Det tycker jag är synd. Vi ses på vallen! Martin

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in