• Extra Årsmöte

IK Gauthiod kallar till Extra Årsmöte! Plats: Konferensrummet Bollhallen När: Onsdagen 25/9 kl. 19.00 Dagordning - Val av Ordförande - Val av Valberedning - Övriga frågor och information Välkomna ! Styrelsen IK Gauthiod IK Gauthiod för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Vill du synas på IKG-dagen?

Under söndagens IKG-dag kommer det att vara fri entré till båda seniorlagens matcher tack vare våra fantastiska sponsorer. Vill du också vara med och stötta dagen och bjuda publiken på detta? Samt synas under dagen och efteråt. Kontakta vår klubbchef för mer info. IK Gauthiod för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Förlust mot Säffle

Bortamatch idag där vi begav oss till Säffle och Sporthälla IP för möte med hemmalaget Säffle SK. Första En kvalitativ svag spelmässig första halvlek där det mesta handlar om långa bollar och kamp om andrabollen. Där är hemmalaget vassare än oss och behärskar det bättre. Målchanserna är lätträknade men i minut 18 räknar vi nästan in bortaledning. En fin omställning avslutas med att Jacob Berg spelar in bollen till Ismail Talic som tyvärr skjuter utanför från nära håll. Båda lagen har efter ca halvtimmen spelad varsitt skott utifrån som respektive målvakt plockar i famnen utan problem. Säffle har dessutom ett skott utanför i minut 43. Det luktar dock mållös halvek men så blir det inte. I minut 46 kommer ett inspel i straffområdet som Ali Bazzi ska rensa bort. Det vill sig dock inte bättre än att han rensar bollen på sin egen hand och domaren blåser straff. SSK:aren är säker från punkten och vi har 1-0 på tavlan i paus. Andra I andra halvek matchar vi Säffle kampspel på ett annat sätt och har mer att säga till om på det sättet. Precis som i första lyser den spelmässiga kvaliteten med sin frånvaro och så även heta målchanser. I minut 68 slår vi tyvärr bollen rakt i gapet på en hemmaspelare med friläge som följd och då sitter 2-0 bakom Affe. Oerhört tungt då vi känner att vi tagit oss in i matchen. I minut 74:a reducerar vi när Wille Jensen hittar in till Forsblad som stöter bollen i nät från nära håll men närmare än så kommer vi inte. Hemmalaget vinner således med 2-1 och tightar till bottenskiktet ytterligare. Sammanfattning En dålig divison 2-match där vi gör en svag första halvlek och tyvärr bjuder på ett mål i andra halvek när vi har tagit oss in i matchen rent spelmässigt. Vi har inga andra att skylla på förutom oss själva och får rannsaka oss samtliga och sedan fokusera på Vänersborgs IF kommande söndag. Laget: Alfred Larsson Erik Lundmark Anton Hellborg Ali Bazzi(45) Arvid Bergman Erik Forsblad Viktor Widell(45) William Jensen(k)(92) David Larsson(79) Ismail Talic Jacob Berg Avb: William Antic, Edvin Ahlqvist, Viktor Johansson(92), Jonatan Nilsson(45), Sidney Denis, Ludvig Sundberg(45), Hamdija Qeraj(79) Herrlaget för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Välkommen tillbaka Mahdi!

Vi säger välkommen tillbaka till ännu en återvändare då Mahdi Abdallah är klar för en återkomst på Lunnevi. Den 29-årige försvararen ansluter även han från Syrianska FK Lidköping. Mahdi kom till IK Gauthiod inför säsongen 2022 ifrån Trollhättans Syrianska och slog sig in i backlinjen under slutet av den säsongen. Säsongen 2023 startade han majoriteten av matcherna i seriespelet så det är en spelare som vet vad division-2 handlar om. Inför säsongen 2024 blev det en övergång till Syrianska FK Lidköping men nu är han alltså tillbaks. Med tanke på att Felix Ekblad tyvärr tvingas avsluta sin säsong så är vi väldigt nöjda med att Mahdi kommer in och breddar vår försvarsuppsättning. Vi tackar Syrianska för smidigt samarbete även i samband med denna övergången❤️💙 Herrlaget 29 aug 0kommentarer
  • Match Frisco - IKG 2-0 (0-0)

Matchen mot Frisco borta 2-0 (0-0) En tung match på förhand, vi vet att dom alltid kommer med ett bra lag. Första halvlek är mycket böljande spel från början. Vi börjar med några bra halvchanser samt lite skott utifrån detta av Felicia och Agnes. Mörk kommer även runt kant bra inlägg men vi är inte riktigt där. Dom har också några lägen där Saga gör några bra räddningar. Vi får Stina skadad i mitten första, som tyvärr får utgå. Efter det så blir vi lite oroliga och dom tar över och skapar några lägen men Saga är på tårna. Andra är lik den första det skapas lägen åt båda håll vi har någon boll i virket det har även dom. Tyvärr får dom göra 1-0 68 min på en omställning. Sedan har vi ett par relativt bra chanser till kvittering Mörk skott stolpe så även Agnes även en bra chans med öppet mål men målvakt räddar. I min 82 får dom en mycket billig straff som dom sätter. Efter detta så går luften ur oss. Efter deras första så tycker jag att vi försöker men det vill sig inte. Damer 29 aug 0kommentarer