• Stark seger i Lunnarp

På ett soligt och varmt Lunnarps IP tog vi idag fjärde raka segern efter en stark första halvlek. Slutresultatet mot Lunnarps BK skrevs till 1-4 och vi klättrar därmed upp på en tredjeplats i tabellen. Redan i första anfallet tog vi ledningen och det var André Stjärnstrand som hittade Waseem Jafleh med en lång svepande passning som den sistnämnde iskallt nickade in. Spelmässigt gjorde vi en fin första halvlek och före paus lyckades vi även göra både 0-2 och 0-3 genom Joel Ottosson. Känslan i paus var av förklarliga skäl mycket bra. Andra halvlek blev dock något helt annat där prestationen från första halvlek var som bortblåst. Lunnarp reducerade i början av halvleken men vi lyckades stå emot fler insläppta mål. Danijel Maksimovic avslutade målskyttet på stopptid och tre sköna poäng rullade med hem till Strandängen. Nästa lördag klockan 13.00 gästas vi av Ystads IF FF och då hoppas vi att många kommer och stöttar oss. Trevlig helg från oss! Herrar för 14 dagar sedan 6kommentarer
  • Lunnarp väntar på lördag

Nästa utmaning knackar på dörren och efter ett koppel fina resultat väntar nu Lunnarps BK på bortaplan. Matchen spelas på lördag klockan 13.00 och vi hoppas såklart förlänga vår segersvit trots starkt motstånd. Lunnarps BK är obesegrade de senaste sex matcherna och är det enda lag som besegrat Staffanstorp den här säsongen. Senast nollade man topplaget Hörby på bortaplan. Vår form är dock mycket bra och efter tre raka segrar har vi lyft till en fjärdeplats i tabellen. Stämningen i truppen är på topp och vi kommer sälja oss dyrt på lördag. Vi ses i Lunnarp! Herrar för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Tredje raka segern!

3-0 mot Södra Sandby IF är vår tre raka seger och vår sjätte raka match utan förlust. Vi fortsätter att växa tillsammans och idag var segern aldrig riktigt hotad på vår hemmaplan. Vi var det klart bättre laget över 90 minuter men fick vänta till slutet av första halvlek innan ledningsmålet kom. Waseem Jafleh knorrade in en hörna i den 43:e matchminuten och det var med en skön känsla vi gick till pausvila. I andra halvlek var det fortsatt vi som förde matchen och när Robin Cederberg hittade Joel Ottosson till 2-0 kändes matchen vunnen. 3-0 kom med 10 minuter kvar att spela och den här gången var det André Stjärnstrand som hittade Gamal Al-Haqli med en mycket fin framspelning som den sistnämnde utnyttjade på bästa sätt. På lördag rullar vi söderut igen när Lunnarps BK väntar på bortaplan. Men först njuter vi ett tag. ________ Foto - Jimmy Duvborn Herrar för 20 dagar sedan 1kommentar
  • Bortaseger i Blekinge

Fredagskvällen innebar bortamatch med lite derbykänsla när damerna styrde mot Karlshamn för match mot IFK. Det slutade med tre nya poäng och återtagen serieledning i en haltande tabell. Kaptenen för dagen, Ellinor Persson, ledde laget till en komfortabel 2-0 seger. Målskyttet inleddes av Nadja Andersson (bilden) och andra målet levererades av Olivia Johansson. Sett till spelet och chanserna kunde det blivit större siffror, men tre vunna poäng på bortaplan får ändå ses som en riktigt bra start på helgen. Foto: Jimmy Duvborn Damer 24 maj 1kommentar
  • Södra Sandby IF gästar Strandängen

Helgen är i antågande och därmed också den nionde omgången av årets seriespel. Den sköna bortasegern förra helgen har underlättat träningen i veckan och på söndag väntar nästa match då Södra Sandby IF gästar Strandängen klockan 13.00. Vi trivs bra på hemmaplan och har producerat hela 17 mål framåt på våra tre hemmamatcher hittills. Södra Sandby är dock av en annan kaliber och det blir tveklöst en mycket spännande match på söndag. Varmt välkomna! Herrar 24 maj 0kommentarer
  • Vinst i derbyt mot FCH

På ett soldränkt Strandängen blev det tre stabila poäng till hemmalaget i derbyt mot FC Hessleholm. Nadja Andersson inledde målskyttet och när Ellinor Persson tryckte in tvåan kändes det som att det skulle kunna bli en ganska bekväm resa. FCH fick förvisso in en reducering, men före paus hade vi utökat vår ledning efter mål av Mathilda Holgersson (bilden). 3-1- ledning i paus och känslan var att vi hade god kontroll på matchen. Den andra halvleken skulle visa sig bli mållös. Vi skapade många lägen och borde nog ha vunnit med lite större siffror. Men ibland vill bollen inte in. De målen får komma nästa gång i stället... Nästa helg är det bortamatch mot IFK Karlshamn, men först har vi en veckas träning. Strandängen är som allra vackrast vid den här tiden på året och det är i den inspirerande miljön vi finslipar på detaljer och samlar kraft inför kommande utmaningar. I matchen deltog tre juniorspelare: Minna Fagerström stod i mål i 90 minuter, Elsa Björk och Wilma Rosenqvist gjorde varsitt inhopp i den andra halvleken. På tal om juniorerna, det blev dubbla 2-1- vinster i helgen. Mer om dessa matcher här: https://www.laget.se/IFOF08_09/News/7619457/Tva-tunga-vandningar-gav-dubbla-vinster Foto: Jimmy Duvborn Damer 19 maj 2kommentarer
  • Första bortasegern är ett faktum

Tre sköna poäng adderas till vår samling efter kvällens bortamatch mot Glimåkra IF. Matchen inleddes på bästa sätt när Waseem Jafleh fick bollen utanför straffområdet och pricksköt ledningsmålet redan efter två minuter. Strax före paus utökade André Stjärnstrand ledningen från straffpunkten och känslan i paus var god. Tyvärr inleddes andra halvlek som så ofta förr med ett baklängesmål och resten av matchen handlade mest om att bevaka vår ledning, vilket vi lyckades med! Slutresultatet skrevs till 1-2 på Trollavallen och vi räknar in vår första bortaseger för säsongen. Nästa söndag gästar Södra Sandby IF Strandängen och då hoppas vi på starkt stöd från er alla. Men låt oss först njuta ett dygn eller två. Trevlig helg! Herrar 17 maj 0kommentarer