• Sommaruppehåll efter en stark vårsäsong

Här är ställningen när drygt halva serien är spelad. Vi fick en trög start med endast en poäng efter 4 matcher. Men efter det växlade vi upp och avslutade vårsäsongen på ett helt fantastiskt sätt med 8 raka segrar! Nu går vi på ett välförtjänt uppehåll innan serien återupptas i augusti. Ha en härlig sommar alla Hallsbergare! A-lag Herrar 25 jun 0kommentarer
  • Transtenscupen 2024

Årets Cup går av stapeln 10-11 augusti! Planering pågår förfullt! Detta är en helg då alla lag förväntas hjälpa till! -Ingen kan göra allt, alla kan göra något! Mer info kommer snart gå ut till alla lag! //Jimmy Borg A-lag Herrar 19 jun 0kommentarer
  • Åtta raka segrar efter vinst mot Nora

Under tisdagen åkte vi till norrut för att möta Nora BK i den tolfte omgången av division 4. Efter seger med 1-2 åkte vi hemåt med alla tre poängen i bagaget. Efter en tveksam inledning tog vi ledningen efter 25 minuter av Tom Gunnarsson. Men Nora krigade på bra och lyckades kvittera innan halvtidsvilan. Den andra halvleken hann knappt börja innan Adil Mohammedbrhan fick en riktigt fin träff och trycket in bollen i bortre hörnet. Ledningen stod sig matchen ut tack vare en bra krigarinsats från samtliga blåklädda spelare och en stabil insats från vår orangeklädda målvakt Andreas Carlström. Segern var den åttonde raka i serien, vilket gör att vi nu går på sommaruppehåll med en otrolig känsla i truppen! Matchfakta Resultat: Nora BK 1-2 IFK Hallsberg Mål: Tom Gunnarsson och Adil Mohammedbrhan Varningar: Alvin Strand, Djibril Ange och Alexander Toma A-lag Herrar 19 jun 0kommentarer