Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Björkö

Följ

IFK Björkö

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda tjänsten godkänner du detta.

Okej
IFK Björkö
Välj lag

Kontaktinformation

Namn IFK Björkö
Adress Kolviksvägen 2 /Granstav/
Postadress 47537 BOHUS-BJÖRKÖ
Telefon 031-961946
E-post sekreterare@ifkbjorko.nu
Orgnr 857209-7759
Kontonr Bankgiro 611-5091

Om IFK Björkö

Värdegrund
I IFK Björkö visar vi hänsyn och engagemang så att alla tillsammans känner glädje och gemenskap.

Vision
IFK Björkö ska vara den mest attraktiva föreningen som alla vill vara med i.

IFK Björkö har fotboll som huvudsysselsättning och vi har drygt 350 medlemmar. Representationslaget spelar i div 4 och B-laget i reservklass 1. Förutom dessa har vi ett oldboyslag och ungdomslag i olika åldersgrupper:
PF-0304
F-0406
P-0506
P-0708
F-0708
PF-09

Badmintonsektionen sysselsätter ett 60-tal ungdomar från 8 år och uppåt.

Styrelsen består av 13 personer varav 5 suppleanter. Arbetet fördelas inom olika ansvarsområden (klubbhus, fotbollsplan, medlemsregistrering, materialinköp, etc.) Styrelsen träffas 1 gång per månad i klubbhuset.

Fotbollskommittén består av representanter från styrelsen, A-laget och ungdomslagen. Här behandlas frågor från spelare, ledare, och allmänheten, som rör fotbollsverksamheten.

Våra inkomster kommer huvudsakligen från våra arrangemang, Björködagen, midsommarfirandet, Bouledagen, lotteriförsäljning m.m. Övriga inkomster till föreningen är medlemsavgifter, bidrag från stat och kommun, Bingo-alliansen, Bingolotto, samt sponsorer.

Vår supporterklubb "Björkis" är oss behjälpliga både ekonomiskt och praktiskt vid olika tillställningar och aktiviteter.

På träningsanläggningen finns omklädningsrum och klubbhus, en gräsplan och en grusplan. Omklädningsdelen invigdes 1988 och klubbhuset stod klart 1994. Det går bra att hyra hela anläggningen, eller om så önskas bara klubbhuset. Klubbhuset är utrustat med porslin, diskmaskin, kyl och frys, kaffebryggare, stereo m.m.

För övrigt lyder föreningen under kamratföreningarnas centralstyrelse och följer således deras stadgar. detta innebär bland annat att vår klubb organiseras enligt demokratiska principer , varvid individuellt inflytande och ansvarstagande eftersträvas i gemensamma angelägenheter.

Vår klubb skall utformas och organiseras så att den i någon form blir tillgänglig för alla och kan ge varje utövare tillfredsställelse med hänsyn till deras förmåga.

Vår klubb skall vara den naturliga kontakten mellan familj och övriga i samhället.

Vår klubbs målsättning är att ha ett representationslag med egna förmågor som ska vara ett föredöme för vår ungdomsverksamhet.